USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Потрібен інструмент? 5 причин купити в Storgom*

30 Грудня 2020 13:37
Різновидів інструментів, сільськогосподарської та садової техніки існує дуже багато. Щось із цього необхідне для роботи в домашніх умовах, щось – виключно для виробничого цеху. І майстрам-любителям, і професіоналам постійно потрібно поповнювати арсенал. Як зручно, коли купити електроінструмент можна в одному інтернет-магазині, не виходячи з дому та не порушуючи жодних карантинних рекомендацій!

Чому саме Storgom віддають перевагу?

Через різноманіття онлайн-майданчиків, що продають певні послуги чи товари, довіритися комусь одному дуже складно. Обираючи чи то недороге електроточило, чи дороговартісні генератори, варто звертатися тільки до магазинів, перевірених часом та тисячами клієнтів. Одна справа, коли компанія розрахована на обслуговування окремих фізичних осіб, а інша, коли є учасником Всеукраїнського аукціону ProZorro. І це не єдина причина замовити на Storgom обладнання та витратні матеріали до нього.

Навіть не дивлячись на менеджерів, що все життя присвячують роботі з інструментом, Інтернет-магазин обирають тому, що:

1. Тут не просто продають товар, а розкривають його суть. Максимально детальна та достовірна інформація допоможе вибрати точильний верстат і відповідний абразивний круг, циркулярні пилки або інший інструмент, який буде відповідати потребам покупця. Опис до кожного товару проходить через спеціаліста, що перевіряє його відповідність дійсності.

2. Усе для комфорту та вигоди клієнта:

- обмін та повернення товару протягом 30 днів;

- зручні способи доставки та оплати;

- можливість торгуватися, щоб отримати знижку.

3. Вигідні акції з корисними подарунками або знижками, які діють постійно. Це чудова можливість придбати омріяне електричне точило чи набори інструментів дешевше і з приємним доповненням (нові акції з’являються буквально щодня!).

4. Неймовірно різноманітний каталог товарів. Кожна одиниця асортименту оригінальна завдяки офіційному дилерському партнерству з компаніями виробниками.

5. Просто оформити замовлення у будь-який час та день тижня. Треба тільки обрати:

- бажаний верстат для заточування чи щось інше;

- спосіб доставки – Нова Пошта, Meest та ін. служби;

- варіант розрахунку із усіх можливих.

Якщо ви плануєте ремонт – тоді вам час до нас!

Також за потреби наші консультанти можуть супроводжувати Вашу покупку порадами щодо вибору та використання інструментів й, звісно ж, персональними знижками!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus