USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Повернутися в Україну після війни планують 80% біженців

5 Квітня 2022 03:42
Повернутися в Україну після закінчення війни планують 79% біженців, які залишили країну через вторгнення Росії.

Про це свідчать дані опитування Центру Разумкова, оприлюднені 4 квітня, передає Кореспондент.

З результатів опитування слідує, що 89% українських біженців вірять у те, що Україна переможе у війні, яку почала Росія. Тільки 1% дають негативну відповідь, 10% - було складно з відповіддю.

79% опитаних планують повернутися в Україну після закінчення війни, 10% - не планують, 11% - було складно з відповіддю.

Дії державного керівництва України під час російської агресії 78% респондентів оцінюють позитивно, лише 2% – негативно (20% не змогли оцінити).

Читати ще: Італія запроваджує для біженців з України річний дозвіл на проживання

35% опитаних вважають достатньою допомогу світової спільноти в Україні, 43% - недостатньою, 23% не визначилися з відповіддю на це питання.

Опитування провели з 15 березня до 1 квітня на пунктах пропуску через державний кордон України в Закарпатській області (пункти пропуску Ужгород, Малий Березний та Чоп (Тиса).

Були опитані громадяни України віком від 16 років, які перетинали кордон України у зв’язку з воєнними діями. З 15 березня до 1 квітня 2022 року був опитаний 101 респондент, який перетинав державний кордон пішки чи автомобільним транспортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus