USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Все про футбол та не тільки: огляд UA-Football*

27 Вересня 2022 11:56
Серед спортивних ЗМІ України можна відзначити кілька популярних ресурсів з багаторічним досвідом роботи. Важливе місце серед них займає UA-Football – сайт, який вже понад 20 років публікує новини та іншу інформацію, цікаву уболівальникам. Згідно з даними Similarweb, портал входить у топ-10 спортивних ЗМІ та загальний топ-200 сайтів України за відвідуваністю, маючи близько 6 млн читачів та понад 10 млн переглядів на місяць.

Причинами багаторічної популярності ЮА-Футбол є велика кількість футбольних новин, швидка їх подача, зручний доступ до розділів за категоріями, а також наявність різноманітної статистичної інформації. Тут можна переглянути розклад національних, іноземних і міжнародних змагань, анонси матчів, турнірні таблиці чемпіонатів та багато інших цікавих подробиць.

Чемпіонат України з футболу та інші ліги – у зручному форматі

Задля зручності уболівальників редакція сайту подбала про те, щоб кожен міг з комфортом переглядати цікаву йому інформацію, не відволікаючись на інші теми. Для цього на ЮА-Футбол передбачено зручний поділ усіх змагань на категорії. До верхньої частини будь-якої сторінки винесено наступні розділи:

- Футбол України. У цій категорії можна дізнатися все про чемпіонат України з футболу, переглянути новини УПЛ та нижчих ліг, їх турнірні таблиці, розклади тощо.

- Країни. Рубрика містить матеріали, присвячені популярним іноземним змаганням, таким як АПЛ, Бундесліга, Серія А або Ліга 1.

- Турніри. У розділі зібрано всю інформацію про міжнародні змагання, такі як Ліга чемпіонів або Ліга націй УЄФА.

- Футбол онлайн. У цій категорії міститься інформація про минулі, поточні та майбутні ігри з подробицями, такими як склади команд, автори голів, заміни та інші деталі.

- Відео. Ця рубрика присвячена оглядам матчів, добіркам ігрових моментів, аналітичним матеріалам та іншому візуальному контенту.

- Lifestyle. У даному розділі містяться матеріали на навколофутбольну тематику. У ньому можна знайти фото футболістів, новини їх особистого життя та інші цікавинки.

- ТБ. Категорія містить детальний розклад трансляцій спортивних подій з вказанням часу та джерела прямого ефіру.

- Спорт. Рубрика присвячена іншим дисциплінам, серед яких хокей, біатлон, теніс, єдиноборства тощо.

Чіткий поділ на рубрики дозволяє читачам ЮА-Футбол концентруватися на обраній темі. Обравши розділ, присвячений чемпіонату України з футболу, можна не відволікатися на матеріали, присвячені ЧС чи німецькій Бундеслізі.

Зручний доступ до новин спорту онлайн

Важливою перевагою сайту над деякими конкурентами є його двомовність, яка підтримується вже давно. Вона дозволяє з комфортом переглядати спортивні новини та інші матеріали як україномовним, так і російськомовним читачам. Крім того, наявна версія порталу для іноземців, перекладена англійською. А для простого доступу з телефона передбачена мобільна адаптація сайту ЮА-Футбол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus