USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Повідомили, коли добудують луцький ЦНАП

22 Липня 2017 23:40
Добудову ЦНАПу планують завершити до 20 серпня. Переносити в зв’язку з цим «Книжковий пасаж», яких знаходиться поруч, наразі не планують.

Про це Перший заступник Луцького міського головиГригорій Недопад повідомив під час телеефіру "Відкрите місто" 19 липня, передає «Конкурент».

"Добудова ЦНАПУ має завершитись до 20 серпня. Попередньо з підрядником в нас була така домовленість. У проектно-кошторисну документацію фактично внесені зміни, які там пропонувались, і, можливо, таки вдасться, щоб до Дня Незалежності ми мали збудований гарний ЦНАП", – сказав Григрій Недопад.

Також перший заступник міського голови зазначив, що нині справа іде вже до накриття добудови і згодом там вже мають розпочати внутрішні роботи. Що ж до долі "Книжкового пасажу", що розташований навпроти ЦНАПу, то Григорій Недопад каже, що він не є окрасою центральної частини міста, але там є оформлені свідоцтва на право власності. Відтак тут треба діяти тільки в законному порядку.

Що ж до самого ЦНАПу, то є бажання, щоби головна філія розмістилась на першому поверсі РАЦСу, а в приміщенні, що на Лесі Українки, залишити лише основні види робіт і таким чином розвантажити центральну і пішохідну вулицю міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus