USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Повідомили, коли в Луцьку запрацюють кінотеатри

2 Липня 2020 13:35
Кінотеатри в місті Луцьку запрацюють у випадку прийняття позитивних рішень комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це йшлося 2 липня під час засідання позачергової 85 сесії Луцької міської ради.

Депутатка Алла Надточій відзначила, що в низці міст України запускається робота кінотеатрів, тож вона поцікавилася, коли в Луцьку вони запрацюють.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що міста знаходяться не в рівних умовах, адже епідеміологічна ситуація скрізь різна.

«Ми не можемо допустити, аби кінотеатри перетворилися в розсадники хвороби», – сказав Григорій Пустовіт. Та додав, що зараз ситуація вивчається, зокрема спільно з комісіями з питань ТЕБ та НС.

«Коли ситуація покращиться, тоді й відкриватимуться кінотеатри», – відзначив Григорій Пустовіт і акцентував, що лише нещодавно вдалося переконати лучан вдягати маски в громадському транспорті.

«Я думаю питання кінотеатрів актуальне. Коли відкриємо? Будемо радитися з представниками міської і регіональної комісій із питань ТЕБ та НС», – резюмував в. о. міського голови.

Натомість депутати звернули увагу, що кінотеатри можна облаштувати просто неба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 2 Липня 2020 15:52
Депутатка кино не насмотрелась еще?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus