USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Позачергові вибори до парламенту до 17 жовтня заборонені

14 Жовтня 2008 14:47
До п’ятниці, 17 жовтня, діє ухвала Київського окружного апеляційного суду про скасування указу Президента про дострокові парламентські вибори. Про це 14 жовтня в ексклюзивному телефонному коментарі повідомив  «Волинським Новинам» народний депутат України, член фракції БЮТ.
За словами пана Олійника, Київський апеляційний адміністративний суд прийняв рішення про перенесення розгляду щодо оскарження Секретаріатом Президента рішення Київського окружного апеляційного суду про заборону проведення виборів на 10 годину 17 жовтня.
«Отож, до п’ятниці діє заборона суду щодо проведення виборчої кампанії», – констатував нардеп-бютівець.
Довідково:
Президент Віктор Ющенко своїм указом ліквідував Окружний адміністративний суд міста Києва, який нещодавно виніс ухвалу про призупинення указу президента про дострокові парламентські вибори.
Про це йдеться в указі Ющенка про «Питання мережі та кількісного складу суддів адміністративних судів України», розміщеному на його сайті.
Таке рішення Ющенко обґрунтовує пунктом 23 частини першої статті 106 Конституції та частинами першою – четвертою статті 20, частиною другої статті 21 закону про судоустрій.
Крім того, Ющенко постановляє утворити з 14 жовтня 2008 року: Центральний окружний адміністративний суд міста Києва у кількості 37 суддів; Лівобережний окружний адміністративний суд міста Києва у кількості 22 суддів.
Цей указ набирає чинності з дня опублікування. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus