USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Позачергову сесію Луцькради перенесли. Бо страйкують тролейбусники?

12 Травня 2009 08:49
Сьогодні, 12 травня, мала відбутися позачергова сесія міськради, оскільки прийняте нею 29 квітня рішення стосовно депутата Дмитра Москвича, який наразі перебуває під вартою через обвинувачення у хабарництві, суперечить законодаству. Однак її перенесли, – розповіла під час апаратної наради перший заступник міського голови Лариса Соколовська. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Пані Соколовська зазначила, що зараз у Луцьку комунального транспорту на вулицях майже немає. Це зумовлено тим, що працівникам підприємства електротранспорту уже 2 з половиною місяця не платили заробітної плати . Градоначальник Богдан Шиба, додала його заступник, зараз перебуває у Києві, де урядова комісія розглядатиме питання компенсацій за пільгові перевезення пасажирів.
За словами першого заступного Луцького міського голови, якщо розбити обсяг компенсації за пільгові перевезення помісячно, то вона повинна становити 600-700 тисяч гривень. Однак держава насправді повертає лише 200-300 тисяч. За словами пані  Соколовської, зараз на Луцькому підприємстві електротранспорту перебуває заступник міського голови Петро Гоцалюк, який веде перемовини з працівниками депо.
Нагадаємо, що у четвер, 14 травня, виконком Луцької міської ради розгляне фінансову ситуацію на підприємстві електротранспорту. На думку Лариси Соколовської, оскільки держава не компенсовує у повному обсязі пільгові перевезення пасажирів, то як варіант розглядатимуть можливість перевезення пільговиків безкоштовно у якісь конкретні дні чи години. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Травня 2009 09:53
А до цього йде. В Росії давно пенсіонери платять за проїзд. Пообурювалися і заспокоїлися. Головне їм надавати адресну допомогу, а вони вже вирішать, що з тими грошима робити. І вівці - цілі, і вовки - ситі, тобто тролейбусники. А ідея про те, щоб перевозити пільговиків безкоштовно в окремі години в мене вже давно виникла, тільки треба ті години визначити не в час пік...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus