USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Позбавлений наукового ступеня та нагородної зброї Кива лаявся в Раді. Відео

17 Листопада 2021 13:59
Народний депутат від фракції «Опозиційний блок – За життя» Ілля Кива, позбавлений нагородної зброї та наукового ступеня кандидат наук, матюкався у Верховній Раді.

Нардеп підіймався сходами й сказав «тварі, бл**ь», свідчить відео, яке опубліковане в Telegram-каналі «Телеграф», передає УНІАН.

У Киви запитали, на кого він лається. На запитання народний обранець відповів так: «На кого кажу, на бл*дей... а що у нас бл*дей мало?»

Нардепу поставили ще одне питання про те, чи пов’язана його лайка з тим, що 16 листопада стало відомо про позбавлення його звання кандидата наук і нагородного пістолета.

«Так, я про бл*дей», – заявив Кива.

Нагадаємо, 16 листопада з’явилася інформація, що глава Міністерства внутрішніх справ України Денис Монастирський підписав указ, яким позбавив Іллю Киву права на нагородну зброю, видану йому у 2015 році.

Міністр додав, що нардеп позбавлений нагородної зброї за «негідну поведінку і дії, які дискредитують сам факт його нагородження від імені Української держави».

Того ж дня Кива поскаржився, що влада змусила комісію в Міністерстві освіти винести рішення про позбавлення його звання кандидата наук, оскільки в написаній ним дисертації немає новизни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Василь Показати IP 17 Листопада 2021 16:19
Хоч одного звихнутого лишили звання кандидата!!Хоча там півради таких наукивців.Зелень,одним словом.Позорище України.Хоч 100 раз вчи в Буковелі-толку не буде.
tarchek до Василь Показати IP 17 Листопада 2021 20:05
то він же з опоплоку,який там Буковель.Рабінович його тато
Володимирянин Показати IP 17 Листопада 2021 16:43
Та того кандидата рукоблудних наук і мандата пора позбавити. Воно ж ганьбить всю країну.
Сергей Показати IP 17 Листопада 2021 18:42
Я согласен - позорище .
tarchek Показати IP 17 Листопада 2021 20:02
Так і треба з безбашенними тварюками,що чують безкарність!Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus