USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пожежа на танкерах у Керченській протоці: тіла чотирьох моряків доправили в Туреччину

28 Січня 2019 20:46
Тіла чотирьох моряків, які загинули в результаті пожежі, що виникла 21 січня на двох танкерах у Керченській протоці, доправили літаком у Стамбул.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на CNN Turk.

«Тіло одного із загиблих моряків доправлене літаком «Турецьких авіаліній», три інші – літаком «Аерофлоту», – повідомляє видання.

Далі тіла загиблих будуть доправлені на батьківщину моряків та передані родичам.

Як повідомлялося раніше, на початку минулого тижня в районі Керченської протоки виникла пожежа на танкерах «Маестро» і «Канді», що належать турецькій компанії. За попередніми даними, інцидент стався під час перевантаження палива з одного судна на інше. На борту «Канді» перебували 17 осіб, з них дев’ять – громадяни Туреччини, вісім – Індії. На борту «Маестро» перебували 15 осіб, у тому числі громадяни Туреччини та Індії. Врятувати вдалося 14 людей, знайдені тіла десяти, пошуки решти тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus