USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директора табору, де загинули діти, арештували

18 Вересня 2017 18:26
Петроса Саркісяна, який займав посаду директора оздоровчого табору "Вікторія", взяли під варту на два місяці без права виходу під варту.

Експертиза триває, але фахівці вже чітко вказують про порушення усіх заходів протипожежної безпеки. Невиконання їх якраз закидають керівнику оздоровчого табору, - повідомляє ТСН.

Прокуратура стверджує, що він не виконав припис пожежної інспекції та не підключив сигналізацію, не обладнав належним чином пожежні водойми та гідранти, а ще не обробив дерев'яні будиночки вогнетривкою рідиною.

"Ми гроші не повинні були заплатити. Цим займався департамент освіти міської ради, вони укладають договори. Було сказано так: будинки ще не передані на баланс департаменту освіти, ми не маємо права оплатити гроші", - каже Саркісян.

Окрім директора, рішення суду чекає і його заступниця, наразі в суді ще триває розгляд її справи. Губернатор Одещини вже заявив, що на лаві підсудних мають сидіти не тільки керівники табору, і будуть проведені відповідні перевірки.

Слідчі, які працюють на місці трагедії та з документами, перевіряють, наскільки в оздоровчому таборі все відповідає витраченим на його реконструкцію коштам.

Трьох постраждалих у пожежі дітей виписали з реанімації, вони посміхаються і кажуть, хочуть якнайшвидше повернутись додому.

Нагадаємо, масштабна пожежа трапилася в дитячому таборі 16 вересня.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ВІДЕО З НАГРУДНОЇ КАМЕРИ РЯТУВАЛЬНИКА, ЯКИЙ ГАСИВ ВОГОНЬ У ДИТЯЧОМУ ТАБОРІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus