USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ситуація у Балаклії: вибухи продовжуються, евакуйовано 20 тисяч осіб

24 Березня 2017 08:28
Пожежники досі не можуть дістатися до епіцентру загоряння у Балаклії. Про це повідомляє "5-й канал".

"Тут єдине, що залишається - це чекати, тому що радіус дії снарядів, які там зберігалися, досить високий, тому з вертольота цю пожежа не погасиш. Туди неможливо підійти іншій техніці, я б не став переоцінювати пожежні танки, вони мають дуже обмежений радіус дії", - заявив радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко.

До слова, нагадаємо, що в РНБО вибух на військовому складі у Балаклії пов'язують з диверсійно-підривною діяльністю Росії. Пожежа і вибухи, які цієї ночі почались на складах боєприпасів біля Балаклії Харківської області, вже розповсюдились на половину території об'єкту.

Станом на 7 годину 24 березня на території військового арсеналу спостерігаються вибухи різної інтенсивності, евакуйовано близько 20 тис. осіб.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Станом на 7 годину 24 березня на території військового арсеналу спостерігаються вибухи різної інтенсивності. З можливої зони ураження евакуйовано близько 20 тис. осіб та організовано їх життєзабезпечення (відкрито евакуаційні пункти, організовано харчування, підвіз води та медичне забезпечення), продовжуються евакуаційні заходи. Призупинена робота потенційно-небезпечних об'єктів. Працівниками національної поліції проводиться патрулювання вулиць з забезпеченням правопорядку та охорони осель евакуйованих осіб», - йдеться у повідомленні.

За інформацією Міністерства охорони здоров'я внаслідок надзвичайної ситуації постраждала 1 особа, яку госпіталізовано до лікувального закладу м. Харків. На базі Балаклійської районної державної адміністрації організовано роботу гарячої телефонної лінії (тел. 05749-5-10-76). Тимчасово припинено рух потягів через станцію Балаклія та автомобільного транспорту. Введено заборону на використання повітряного простору в радіусі 40 км від місця надзвичайної ситуації.

Тим часом, у Луцьку збирають допомогу для постраждалих у Балаклії.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, понад півтисячі правоохоронців патрулюють вулиці Балаклії, щоб не допустити випадків мародерства.

До несення служби задіяно близько 600 правоохоронців, в тому числі - 300 поліцейських і 300 бійців Нацгвардії. Функціонують 16 поліцейських постів, що забезпечують виїзд громадян міста. Крім того, вони перекривають рух на в'їзд у місто.

У той же час поліція закликає громадян у разі необхідності - звертатися в поліцію за допомогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вж Показати IP 24 Березня 2017 14:00
в подібних провалах українських військових до 2014 року теж видна рука Росії?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus