USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пожежники Волині «шмонають» продавців піротехніки. ФОТО

29 Грудня 2010 13:59
У Ковелі притягнули до відповідальності кількох реалізаторів піротехніки.

Про це 29 грудня повідомили у Центрі пропаганди УМНС у Волинській області

Місця продажу перотехніки перевіряють в усіх без винятку населених пунктах Волині, - запевняють рятувальники.

Ще на початку грудня рятувальники МНС Ковеля притягнули до адміністративної відповідальності кількох реалізаторів піротехніки. Й згодом на ринках Ковеля піротехніки уже не було, - кажуть в МНС Волині.

Як повідомив заступник начальника Камінь-Каширського РВ УМНС області Сергій Пилипчук, на території Камінь-Каширського району є два об’єкти, які реалізують піротехніку – магазин «Край» і «Діалог».

Ще заздалегідь реалізатори піротехніки подбали про усі необхідні дозволи, придбали сертифіковані салюти, феєрверки та петарди, розмістили їх на вітринах відповідно до вимог та забезпечили необхідний протипожежний захист приміщень, де перебуває ця продукція.

Окрім того, перш ніж піротехнічні вироби опиняться у руках покупців, продавці дбають і про те, щоб громадяни ознайомилися з правилами використання салютів, петард та феєрверків.

Як наголосив перший заступник начальника облуправління МНС Микола Кревський, ситуацію висвітлять подальші рейди, що відбуватимуться упродовж свят. Адже, як засвідчує практика, у результаті перевірок реалізація небезпечної продукції вщухає, а через деякий час стихійно виникає знову.

Рятувальники радять продавцям подбати, щоб піротехнічні вироби реалізовувалися безпечно.

А покупцям нагадують, що зустрічаючи Новий Рік феєрверками та салютами, запалювати їх потрібно якнайдалі від будівель, не дозволяти робити цього дітям. Якщо ж виріб не спрацював, лише за хвилин 15-20 до нього можна підходити, щоб залити водою.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus