USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Позували оголеними на тлі могил: під Полтавою семикласниці влаштували фотосесію на кладовищі

29 Квітня 2021 14:27
У Полтавській області суд покарав батьків трьох семикласниць, які влаштували оголену фотосесію на місцевому кладовищі. За таку поведінку своїх дітей вони отримали попередження.

Про це йдеться у реєстрі судових рішень, передає ТСН.

Так, у Кременчуцькому районному суді розглянули адмінматеріал від поліції про те, що троє дівчаток – учениць Білецького навчально-виховного комплексу влаштували напівоголену фотосесію на кладовищі. Одна з них виклала фото у соцмережі.

Суд визнав винними їхніх батьків в скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 184 («невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей»). Суддя ухвалила рішення – призначити батькам адміністративне покарання у вигляді попередження і змусити їх оплатити судовий збір по 454 грн з кожного обвинуваченого.

Батьки дівчаток під час судового засідання визнали свою провину і щиро розкаялися.

Нагадаємо, у Луцьку підлітки влаштували на кладовищі танці й фотосесію з портретами померлих людей, а потім опублікували відповідне відео в соцмережі TikTok.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
жан вальжан Показати IP 29 Квітня 2021 14:40
вчора буквально біля школи дівчата років 10-13 материлися як біндюжники, і співали матерні частушки. це просто дічь!! Батьки, якщо ви не стежите за своєю дитиною, якщо вона ніх... не читає, постійно завісає в телефоні - ви тупі *лені, горіти вам у пеклі.
Вася до жан вальжан Показати IP 29 Квітня 2021 15:26
Знаєте, і 10, і 20 років тому були "не по віку розвинені школярки" підліткового віку. Які рахували себе дуже крутими, курили, матюкались, займались сексом, лізли в бійки, взагалі демонстрували всім свою крутість і зверхність. Нічого страшного, час все розставляє на місця) в основному "позалітали" від всяких нарваних дибілів, майбутніх зеків та алкашів (бо це ж "круто", як на їх підлітковий розум) Зараз сидять на низькооплачуваних роботах, чи по заробітках соваються (освіта ж їм нафік не потрібна була), розлучені з дітьми (і не завжди з аліментами - бо з того нарваного дибіла вже і аліменти толком не візьмеш). Ниють всім навколо, що нема вже справжніх чоловіків, і в глибині душі досі надіються зустріти свого принця. Ну, не про цей зоопарк мова. Ви це, не сильно переживайте за ту маргінальну частину, вона була і буде. А якщо в вас син росте - просто виховуйте розумним чоловіком. І в підлітковому віці обов'язково, з прикладами, поясніть з якими дівчатами варто знайомитись і спілкуватись. А яких обходити десятою дорогою, хай навіть самі на шию вішаються)
Шейх Показати IP 29 Квітня 2021 15:15
Дубаї на них чекають. Або польський трускавковий плантатор.
Вася до Шейх Показати IP 29 Квітня 2021 15:29
Швидше друге. Для першого варіанту, як не крути, потрібно вкласти сили і час у "товарний вигляд", щось сумніваюсь що він там відповідний)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus