USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі вандали вчинили погром на кладовищі

7 Травня 2018 10:16
На кладовищі у Ковелі, що на вулиці 40 років Перемоги, вандали побили вже встановлені чотири залізобетонні стовпи для огорожі, до яких мали кріпитися бетонні плити.

КП «Добробут» приступило до роботи нещодавно, тому ще не встигло її завершити, пише ПроКовель.

Орудували зловмисники вночі, а вранці комунальники викликали поліцію. Тепер підраховують нанесені збитки.

За словами директора «Добробуту» Ігоря Михалевича, один такий стовп коштує 180 гривень, плюс - ще за роботу і виходить сума більше 1100 гривень збитків. Наразі поліція розшукує вандалів, які вчинили погром на кладовищі.

КП «Добробутом» заплановано огородити кладовище парканом довжиною 180 метрів. На дані цілі з міського бюджету виділено 280 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Травня 2018 12:22
"виходить сума більше 1100 гривень збитків." в наших органах влади сидять вандали, які завдають збитків в сотні і тисячі разів більші. І навіть шукати їх не треба, вони всім відомі, а чомусь вони і далі продовжують робити збитки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus