USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ПР спробує поставити питання недовіри уряду, а БЮТ не заперечуватиме?

31 Січня 2009 14:50
Партія регіонів лобіюватиме висловлення недовіри уряду Юлії Тимошенко. Про це під час прес-конференції волинським ЗМІ заявив народний депутат Сергій Власенко, – 31 січня інформує репортер «Волинських Новин».
 
«Я думаю, що Партія регіонів спробує поставити питання недовіри уряду в порядок денний», – сказав пан Власенко. «Позиція фракції БЮТ полягає у тому, що ми не будемо заперечувати проти такого голосування. Тобто, якщо у парламенті набереться необхідна кількість голосів і уряд буде відправлений у відставку, то, напевно, наступним рішенням блоку буде (а ви знаєте, що, відповідно до Конституції, в такому випадку уряд залишається виконувати обов’язки в режимі виконуючих) створення якоїсь нової коаліції у складі не відомо кого, але таким чином, щоб до її складу входило 226 депутатів. І ця коаліція тоді сформує новий уряд», – прокоментував ситуацію нардеп.
 
«Але у мене є абсолютно глибоке переконання, що політична ситуація на сьогодні така, що відставка уряду не вигідна нікому у Верховній Раді, бо ніхто не готовий узяти на себе відповідальність», – зауважив пан Власенко.
 
«Я спрогнозую ситуацію таким чином, що на наступний порядок денний це питання буде внесено, буде проголосовано, воно набере 175 голосів і на тому все закінчиться», – висловився представник БЮТ.
 
«Якщо ширше, то на наступну сесію будуть внесені питання щодо змін у складі Кабміну. Це питання обговорюється. Поки що конкретних рішень немає», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вінстон Показати IP 31 Січня 2009 15:09
Скоро Юлькі буде булька! :)
Анонім Показати IP 1 Лютого 2009 14:04
Дістав цей власенко вже - думає, що може купити Волинь дешево...
Анонім Показати IP 2 Лютого 2009 12:21
Власенко один з найкращих юристів України. Звикайте слухати розумних людей, а якщо щось не розумієте, то хоч не зізнавайтесь у тому.
Анонім Показати IP 2 Лютого 2009 17:27
Власенко один з найкращих юристів України. Звикайте слухати розумних людей, а якщо щось не розумієте, то хоч не зізнавайтесь у тому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus