USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Практично вся Європа пережила пік пандемії коронавірусу, – центр контролю захворювань

24 Квітня 2020 14:42
За останніми даними, коронавірусом по всьому світу заразилися 2,7 млн осіб. Поступово рівень захворюваності починає спадати.

Як заявили в Європейському центрі про контролю і профілактики захворювань, пандемія коронавірусу послабилася в 20 країнах Євросоюзу, пише Економічна правда.

«Схоже, що в 20 країнах Євросоюзу / Європейської економічної зони перша хвиля передачі пройшла свій пік зі зменшенням числа нових зареєстрованих випадків», – йдеться в заяві агентства.

Такі заходи, як скасування масових зібрань, закриття навчальних закладів та громадських просторів допомогли зменшити швидкість поширення вірусу, і з 8 квітня рівень захворюваності в ЄС / ЄЕЗ і Великобританії в цілому знизився на 18%.

При цьому агентство попереджає, що занадто швидке скасування обмежень, без належного моніторингу та зміцнення системи охорони здоров’я, може призвести до нового спалаху інфекції.

За останніми даними, в ЄС/ЄЕЗ і Великобританії померли 105 064 людини, а майже мільйон осіб (988 241) були інфіковані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus