USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Пранкер спіймав нардепа Барну на згоді прилетіти до Києва заради голосування за гроші

8 Вересня 2018 19:09
Народний депутат від БПП Олег Барна готовий був покинути економічний форум в Польщі та негайно прилетіти на голосування у Верховній Раді за 80 тис. доларів, які йому запропонували журналісти від імені довіреної особи президента Петра ПорошенкаІгоря Кононенка.

Про це йдеться у сюжеті програми «Гроші», передає "Zaxid.net".

Від імені Кононенка журналісти розіслали деяким депутатам президентської фракції в парламенті повідомлення про необхідність підтримки законопроекту 5395-д в другому читанні. За голос пообіцяли 50 тис. доларів США.

«Привіт, Кононенко, 5395-д сьогодні. Друге читання. Потрібно за 50К ($50 тисяч, - ред.). Підтвердь», – йшлося в повідомленні.

За словами журналістів, нардеп Олександр Бакуменко відповів згодою. Нардеп Олександр Герега відповів на повідомлення знаком питання. Також кілька депутатів підійшли до самого Кононенка і почали з ним щось обговорювати.

Тим часом депутат Олег Барна у відповідь на повідомлення журналістів написав, що його зараз немає і що він знаходиться на економічному форумі в Польщі. Пізніше він написав повідомлення про те, що готовий поміняти квитки заради голосування. А коли журналісти від імені Кононенка пообіцяли йому додатково 30 тис. доларів, написав, що вилетить негайно.

Як йдеться в сюжеті, народний обранець таки поміняв квитки та терміново повернувся до Києва.

Після публікації сюжету Олег Барна заперечив оприлюднену інформацію та наголосив, що перебував у той час на Міжнародному Економічному форумі в Криниці-Здруй з питань безпеки Європи від гібридної агресії Росії

Він також назвав журналістів, які його розіграли, «нікчемними писаками» й «особами неукраїнської національності».

Журналіст та автор матеріалу Ігор Колтунов на своїй сторінці у Facebook назвав «побутовим фашизмом» те, як нардеп відреагував на викривальний матеріал про нього.

«Щойно ми зловили його на згоді отримати $50 тис. за голосування в Раді, як він почав виправдовуватися і шукати «неукраїнське коріння» авторів сюжету», - обурився Колтунов.

Він додав, що «через таких титульних «арійців», які за полтос готові продати все і всіх» Україна досі залишається з таким курсом долара.

«Хоча з цим у Барни, я так розумію, все в порядку», - написав журналіст.

Він опублікував частину листування з депутатом, де той погоджується на гроші.

Крім того, журналіст оприлюднив скрін сайту електронної реєстрації депутатів Верховної Ради, який вказує на те, що депутат таки повернувся з Польщі на «вимогу» та брав участь у засіданні ВРУ.

До слова, Олег Барна відомий тим, що в середині грудня 2015 року приніс тодішньому прем'єру Арсенію Яценюку, який виступав у парламенті, букет троянд, після чого спробував відтягнути його від трибуни.

Крім цього він є автором законопроекту про заборону «публічного прояву будь-яких видів сексуальної орієнтації». У пояснювальній записці до законопроекту депутат нарікав на «моральне падіння суспільства», пов'язане з радикалізмом, насильством, пропагандою порнографії, сексуальними маршами, а тому пропонував обмежити такі публічні заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Богдан Сташинський Показати IP 8 Вересня 2018 20:05
Япона мама - він жеж від сохи, у вишиванках ходе, розмовляє з грубим сільським акцентом - кому ж зараз вірити .... А це усе ж...ди та москалі підстроїли.
$$$ до Богдан Сташинський Показати IP 9 Вересня 2018 11:09
кому ж зараз вірити ...---DOLLARS-- чим більший номінал ,тим більше довіри
& Показати IP 9 Вересня 2018 08:42
З чувака зняли шкіру і показали хто він в натурі.
Лучанин до & Показати IP 9 Вересня 2018 09:55
З ним все зрозуміло ! Тут треба запитувати, а хто ті виборці, шо обрали таке ч*о !
скептик Показати IP 9 Вересня 2018 11:37
порівняно з дупутатами вуличні дівки - святі і невинні
555 Показати IP 9 Вересня 2018 11:51
гн ***да
Микола Показати IP 9 Вересня 2018 21:25
Соромно боляче і тільки за таких гнид(барна гаврилюк комбати кіндрати.......) але й за людей які купляються на таку сволоту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus