USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Працівник Луцького СІЗО купував наркотики, аби їх перепродати

23 Грудня 2019 22:25
Молодший інспектор Луцького слідчого ізолятору купував таблетки, які містять наркотичні речовини, аби потім їх перепродати. Зберігав наркотики на роботі, де їх і знайшли . За цей злочин чоловік отримав рік умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 30 вересня обвинувачений, який обіймав посаду молодшого інспектора другої категорії відділу режиму і охорони державної установи «Луцький слідчий ізолятор», під час зустрічі біля Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області придбав у невідомої особи 10 таблеток бупренорфіну, аби в подальшому їх продати.

Придбані нарктотичні речовини він приніс на місце роботи, де їх і виявили під час огляду працівники «Луцького слідчого ізолятора».

Під час слідства між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Луцький міськрайонний суд затвердив угоду та призначив покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на чотири роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
савчено Показати IP 24 Грудня 2019 09:29
сугубо таблеточки для себя
Невідома Показати IP 25 Грудня 2019 21:49
Так один рік чи чотири?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus