USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Працівників архівних установ Волині вітала і нагороджувала влада

24 Грудня 2008 16:50
Відбулося урочисте засідання трудового колективу Державного архіву області з нагоди професійного свята – Дня працівників архівних установ України. З професійним святом архівістів Волині привітав заступник голови обласної державної адміністрації Святослав Кравчук, – повідомляють «Волинські Новини».
Заступник губернатора вручив кращим працівникам архівних установ краю відзнаки. Зокрема, за інформацією головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю ОДА, Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено начальника архівного відділу Луцької міської ради Аллу Дрейчан, а Подяку голови обласної державної адміністрації вручено начальнику архівного відділу Ківецівської райдержадміністрації Галині Міщук.
Святослав Кравчук зазначив, що архівні установи є справжніми скарбницями національної історико-документальної спадщини, яка віддзеркалює різні аспекти життя українського народу від найдавніших часів до сьогодення. Він побажав архівістам Волині невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів і задумів.
Довідково:
Державний архів Волинської області є структурним підрозділом обласної державної адміністрації, у його складі функціонують 6 відділів: організації і координації архівної справи та кадрів, зберігання документів Національного архівного фонду (НАФ), обліку та довідкового апарату, формування НАФ та діловодства, інформації та використання документів НАФ, фінансово-господарський, технічний та сектор інформаційних технологій.
До системи архівних установ області належать: держархів області, 16 архівних відділів райдержадміністрацій, 4 архівних відділи міськрад, 209 архівних підрозділів установ, підприємств та організацій – джерел формування НАФ обласної ланки та 1229 архівних підрозділів міськрайонної ланки, 18 трудових архівів.
Станом на 1 жовтня 2008 року в держархіві області зберігається 4 775 фондів, 1 118 593 справи, в архівних відділах райдержадміністрацій та міськрад – 2 349 фондів, 92 402 справи Національного архівного фонду. За 11 місяців поточного року до держархіву області надійшло 7 814 справ, до архівних відділів – 4 916 справ. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus