USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Працівники автопарку Луцької міськради мріють про розбудову

16 Березня 2016 18:38
Автопарк луцького виконкому має у своєму розпорядженні не багато й не мало - 12 машин, які закріплені за певним керівником відділу і його підлеглими. Штат автогосподарства невеликий: завідувач Олексій Рибак, 16 водіїв, робітник, зайнятий на ремонті і наладці устаткування, 2 охоронця.

Службові машини луцьких посадовців дослідило видання «Таблоїд Волині».
Завідувач Олексій Рибак вже близько 10 років працює у автогосподарстві. Він пам’ятає, як колись на цій території ще була «пустельна» земля, як їздили посадовці на «металобрухті», як купували перші машини і закладали фундамент перших боксів.
Чоловік розповів, що все на території парку водії зробили своїми руками, навіть клумбу, і вишню з яблунею свої мають.
Коли машини повертаються з обслуговування посадовців і охорона проводить загальний огляд, всі бокси закриваються. На території лишається лише охоронець. Якщо є потреба залишити ремонтника чи водія на ніч на території, охоронець повинен щогодини перевіряти, чи все впорядку.
Оновлювати машини в автопарку почали 2007 року. Останні покупки були здійснені 2009 року. Олексій Рибак засмучено говорить, що зараз коштів на придбання нових авто нема.

Машину теперішнього міського голови Миколи Романюка нам «зловити» не вдалося, оскільки вона вже поступила в розпорядження очільника нашої громади. «Багато працює…»

У гаражі заступника міського голови Тараса Яковлева авто теж не виявилося, однак стояв… велосипед. Хоча жовтий велосипед Тараса Володимировича легко впізнати, він частенько на ньому «заїжджає» на фестивалі чи інші заходи, які проводять на свіжому повітрі.
Ось тут водії у вільний час відпочивають, можуть перекусити, ведеться планування поїздок.

А це авто обслуговує заступника міського голови Сергія Григоренка та працівників відділів, якими він курує.


Згідно з розпорядженням міського голови, на території автогосподарства знаходиться також автомобіль головного редактора газети «Луцький замок» Віктора Трофімчука.
«Коли погода погана чи доїзд», наші чиновники використовують оцей червоний «джипік», але загалом машина призначена для працівників відділу екології Луцької міської ради. За ним заховався білий ВАЗ 2107, який використовують «муніципали», якщо кудись їдуть групою, а також для перевезення вантажів по місту.
Найдорожча машина в автопарку - Chevrolet Lacetti, яка закріплена за заступником міського голови і керуючого справами виконкому Юрієм Вербичем і його відділом.
Поки водії позують перед камерою, завідувач Рибак Олексій вкотре наголошує, що все «тут зроблено руками водіїв». Дуже хочуть фасад доробити, та все фінансування не вистачає.

Далі ми потрапили у «святая святих» автопарку – ремонтний сервіс. Олександр Бондарук своїми силами підтримує у робочому стані автомобілі. Він розповідає, що в техсервісі також все шукали самостійно (не без підтримки Миколи Ярославовича, звісно, та все ж), і підйомник, і інструменти.
На завершення розмови працівники автогосподарства розповіли, що ще є багато планів розбудови парку. Нещодавно лучани навіть петицію подали з пропозицією встановити GPS-навігатори у кожному авто, щоб громада мала можливість відстежити «використання бюджетних коштів на автотранспортні засоби».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
чемний Показати IP 16 Березня 2016 18:52
яка мерія такі й машини
Зам по тилу Показати IP 16 Березня 2016 21:25
Скромненько і без вкуса . Хоча, яка хата - такий тин... Який може бути лад в місті, коли своя господарка запущена. А ті віце - роверисти за охорону своїх власних драпаків платять? Чи вони може ще й баняки, пательні і кастрюлі з жінчиної кухні в робочих кабінетах зберігають?Корупція однако.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus