USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Правоохоронців просять розслідувати викрадення авто з деревиною

19 Травня 2016 11:10
Вантажівку МАЗ ТОВ «ЕКО-ТАРА» з необробленою деревиною, придбаною на аукціоні, зупинили працівники поліції, буцімто за те, що водій не увімкнув фари. Не склавши протокол, автомобіль забрала лісова охорона, після чого стало відомо, що автомобіль згорів на складі.

Про це йшлося під час п’ятої сесії Волинської обласної ради сьогодні, 19 травня.

Як повідомив депутат Олександр Пирожик у своєму запиті до прокурора Волині та начальника Національної поліції на Волині, 7 березня вантажівку МАЗ з необробленою деревиною, придбаною на аукціоні, зупинили працівники поліції, буцімто за те, що водій не увімкнув фари.



Після чого її передали місцевій лісовій охороні, запідозривши, що деревина – «ліва». Хоча, з його слів, водій мав усі дозвільні документи на вантаж.

Представники лісової охорони змусили водія загнати автомобіль на нижній склад Камінь-Каширського ДЛГ.

«Автомобіль затримали без складання протоколів, мабуть, за мовчазної згоди головного лісівника Волині Олександр Кватирка», - переконує Пирожик.

Коли директор ТОВ «ЕКО-ТАРА» приїхав наступного дня з поліцією, документів, які забрали в водія, представники лісової охорони не віддали. Не склали і протокол про затримання.

Натомість, стало відомо, що автомобіль підприємства, разом з деревиною, згорів. Як результат, установа втратила близько 300 тисяч гривень. Нині його рештки досі стоять на складі.

В поліції розпочали два провадження: за незаконне заволодіння автомобілем та за знищення вантажівки. Проте вже декілька місяців слідство стосовно інциденту фактично не рухається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
А Показати IP 19 Травня 2016 11:53
Слава Україні!!!
депутат Показати IP 19 Травня 2016 12:24
В К.-Каширському лісгоспі треба все докорінно міняти. Там крадуть всі - від майстра лісу до директора Кузьмича. А останній кожен день пяний в дупель. В цьому лісгоспі давно все йде на самоплив і керують прибиральниці.
Кузьмич Показати IP 19 Травня 2016 19:10
В Клітицьку крав, в лісгоспі краду. Крав і буду красти!
Я Показати IP 20 Травня 2016 00:12
Шановний депутате!!! Перестаньте кришувати крадіів лісу. Коротка біографія директора фірми: родився, вчився в школі,пішов у віруючі,в арміі неслужив,відсидів у тюрмі,жинився,крав ліс-став міліонером. Задовбали вже ті семенюки. Два місяці тому брат Павло мав проблеми теж там. Тепер він. Заідьте краще в села: Стобихівка, тойкут,Карасин-вам все про цих кадрів раскажуть. По с.Скулину вже вони з СБУ Киівським порішали? Шановні лісівники! Як чуєте фамілію Семенюк-посилайте іх нахер. Вони здадуть всіх. Я думаю цього депутата з часом теж. Самі херові підприємці на волині. Депутат !!!! Краще зробіть запит в прокуратуру,поліцію,податкову-де вони взяли такі статки
Житель Показати IP 20 Травня 2016 00:54
Самі спалили. Я семенюків знаю. Настоящі СКОТИНЯКИ!!!!! Народний обранець---побійся бога. Кого ти захищаєш?
777777 Показати IP 20 Травня 2016 20:35
А кого захищати скотиняку квартирка !! Злодія і бандита !! Чи колісника мафію яка вертається в старі схеми!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus