USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

Волинську лісову охорону звинувачують в крадіжці вантажівки з деревиною

13 Травня 2016 08:51
Представники лісової охорони Камінь-Каширського ДЛГ, які були напідпитку, відібрали у водія вантажівку з деревиною. Після чого директор підприємства, де працює водій, дізнався, що його автомобіль згорів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією.

Директор ТОВ «ЕКО-ТАРА» Віктор Семенюк розповів, що інцидент трапився 7 березня. Вантажівку МАЗ з необробленою деревиною, придбаною на аукціоні, зупинили працівники поліції, буцімто за те, що водій не увімкнув фари. Після чого її передали місцевій лісовій охороні, запідозривши, що деревина – «ліва». Хоча, зі слів Семенюка, водій мав усі дозвільні документи на вантаж.

Віктор Семенюк каже, що представники лісової охорони були добряче напідпитку – того дня святкували День народження свого начальника. Чоловіки змусили водія загнати автомобіль на нижній склад Камінь-Каширського ДЛГ.

Коли директор ТОВ «ЕКО-ТАРА» приїхав наступного дня з поліцією, документів, які забрали в водія, представники лісової охорони не віддали. Не склали і протокол про затримання.

Натомість, знайомий Віктора Семенюка розповів йому, що його автомобіль, разом з деревиною, згорів. Як результат, чоловік втратив близько 300 тисяч гривень. Нині його рештки досі стоять на складі.

В поліції розпочали два провадження: за незаконне заволодіння автомобілем та за знищення вантажівки. Проте, зі слів підприємця, вже декілька місяців слідство стосовно інциденту фактично не рухається.

«Директор лісгоспу сказав мені, що він не знає, що у нього на території робить мій автомобіль. Хоча, це об’єкт (лісгосп – ред.), який охороняється», - зазначив Віктор Семенюк.

Члени профільної комісії проголосували за те, аби направити матеріали справи до прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus