USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Православні Ковеля молились за здоров’я прокуратури, з якою судяться

15 Серпня 2008 12:26
Містом Ковелем пройшла святкова хресна хода до приміщення міжрайонної прокуратури. Про це 15 серпня розповів у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» заступник голови Ковельської міської організації ВО «Свобода» Ігор Ткачук.
 
Як стверджує пан Ткачук, хресна хода з нагоди початку Успенського посту розпочалася після здійснення літургії у храмі Димитрія Солунського Української Православної Церкви Київського Патріархату. «Кінцевим пунктом» маршруту православних стала Ковельська міжрайонна прокуратура.
 
Саме там настоятель собору Святого Димитрія Солунського отець Анатолій відслужив святковий молебень за здоров’я працівників прокуратури. Що стосується останньої, то звідти ніхто до вірних УПЦ КП не вийшов. Окрім того, представники згаданої правоохоронної установи відмовилися давати будь-які коментарі з цього приводу.
 
За словами Ігоря Ткачука, всього у заході взяло участь кількасот ковельчан за сприяння Ковельської міської організації ВО «Свобода».
 
Довідково:
 
У господарському суді Волинської області перебуває на розгляді справа за позовом Ковельського міжрайонного прокурора Сергія Масалова, де вимагається від Ковельської міської ради скасувати рішення про надання земельної ділянки парафії Святого Димитрія Солунського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
SkyMan Показати IP 15 Серпня 2008 12:32
Ну от навіщо ця показуха, га?? Мовляв, ми, "православні" Ковеля, такі добрі, ми молимося за прокуратуру, а прокуратура - зла! Ну якби й навіть і хотіли б ЩИРО помолитися, то зробили б це вдома на колінах. А так - це просто показуха. У Біблії це називається фарисейством.
Дядечко Показати IP 15 Серпня 2008 12:47
За формою - МОЛИТВА за здоров'я працівників прокуратури, а за суттю - релігійний ТИСК на тих же працівників. Лицемірство?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus