USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Правозахисні групи Волині згуртуються ?

16 Липня 2008 17:01
Громадська рада при УМВС у Волинській області вперше зініціювала круглий стіл за участю усіх правозахисних груп Волині. Проведення таких круглих столів, за словами співголови Громадської ради при УМВС України у Волинській області Віталія Єлова, буде корисним для усіх. Про це 16 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Згуртування усіх правозахисних груп Волині дозволить розвивати співпрацю між правовими органами та координувати їхню діяльність у сфері дотримання прав людини, – зазначив Віталій Єлов. Тому, очевидно, присутні вирішили й надалі проводити подібні засідання.
 
Запрошувати на такі зустрічі будуть, окрім представників правозахисних груп, співробітників правоохоронних органів. А, щоб поглибити співпрацю, члени громадських організацій зможуть увійти до Громадської ради та спеціальних мобільних груп.
 
Довідково:
 Громадська рада при УМВС України у Волинській області створена у квітні 2007 року. Завдання – забезпечення контролю за діяльністю органів внутрішніх справ. Мобільна група покликана оперативно реагувати на кожне звернення про порушення прав людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 06:08
Геть Шибанутого последыша
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 09:21
А що Козюра взяв 10 га і паше? Чи може просто зловживає владою, дерибанячи земельку і не тільки земельку. Теж менів розумники розвелися.
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 11:31
Хоч вам Андрію мером і не стати, проте стаття хороша і правильна. Про підприємців завокзального ринку - брехня повна, так заробляють одиниці. А звинувачення - української еліти підприємців у жмотстві - то жовч заздрісників, що працювати лінуються та головою думати. Так, жаба давить та й усе... Андрію - респект, хоча я й не прихильник, проте, де вдало - там - вдало - молодець.
Справедливый Показати IP 7 Жовтня 2009 12:03
Вже нема кандидатів взагалі, якби Кривицький висувався на мери, я б голосував тільки за нього, а то занепад нашого міста очевидний.
Вчитель Показати IP 7 Жовтня 2009 12:13
Вчителі свої гектари пашуть щоденно. І дай Бог всім витримати таке навантаження. І вчителі не скиглять, як ті, що їздять на Мальдіви та Канари. Ще раз кажу: ділитися треба, а не красти. Бо не сплачуючи поджатки ви обкрадаєте інших.
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 12:49
Як Козюра може на Шибу ротик відкрити, якщо від нього землю отримував (Буратіно тепер Козюрене).
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 12:50
Ну так хочеться підмазатись до виборця, підлизатися.
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 13:04
А тобі платять за що?
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2009 06:36
Депутати Луцької міськради!!!, коли ви нарешті добровільно підете у відставку, хватить відбирати у людей те цінне, що в них залишилось: земля, квартири. Де робочі місця, де статистика скільки лучан виїхало із-за безробіття? Де Європейські Зарплати і пенсії - прихильники Президента?
С.О.Л. Показати IP 12 Жовтня 2009 11:21
Андрій ти де та на кого вичився? З яких це пір адміністративні суди визнають незаконними нормативно правові акти Кабінету міністрів. А для чого існує Конституційний суд України? Це тебе у Львові навчили таким чином правовий аналіз рішень судів проводити? Ти хоча б читаєш те, під чим підписуєшся? Ти ж юрфак у Львові закінчив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus