USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Правий сектор на похороні Музичка: Не відмовляємося від співпраці з владою

27 Березня 2014 08:58
На похороні лідера «Правого сектора» в Західній Україні Олександра Музичка, убитого під час спецоперації МВС, його побратими говорили, що не відмовляються співпрацювати з владою, а лише прагнуть допомогти позбутися корупціонерів та антидержавників.

Керівник київського осередку Ігор Мазур (Тополя) заявив, що «Правий сектор» продовжить боротьбу за очищення державної влади в Україні та посилить вишкіл молодих людей у таборах Національної гвардії та на базі Добровільного товариства сприяння обороні України.

Мазур наголосив, що в той час, коли на українських кордонах відбуваються постійні маневри російських військ, «Правому сектору» не варто відмовлятися від співпраці з армією та міліцією, - повідомляє Радіо Свобода.

«Правий сектор зараз і по регіонах, і в Києві намагається все ж співпрацювати. Попри те, що наших кращих хлопців вбивають, попри те, що замість «беркутів» Захарченка прийшли «соколи» Авакова, ми віримо, що більше ста людей загинули недаремно, що найближчим часом ми побачимо кроки назустріч з боку нашої опозиції, якісні зміни в українській армії», – наголосив Мазур.

Тим часом, лідер рівненського «Правого сектора» Роман Коваль повідомив, що міліція порушила кримінальну справу і проти нього.

«Я не боюся його. Я знаю одне: що він (Аваков – ред.) мав би скласти повноваження міністра, поїхати до батьків Сашка, вибачитися перед ними за вбивство сина і стати перед ними на коліна. Ми вестимемо боротьбу доти, доки влада в Україні справді не стане народною, а наша держава – національною», – сказав Роман Коваль.

Представники «Правого сектора» готові взяти участь у роботі комісії, яку міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував створити для рослідування обставин знищення Олександра Музичка. Вони очікують, що це розслідування розкриє замовників убивства і пришвидшить процес люстрації в правоохоронних органах.

Раніше Аваков заявив, що Міністерство внутрішніх справ готове допустити громадського спостерігача до розслідування застосування зброї під час затримання Музичка бійцями спецпідрозділу «Сокіл».

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що рівненське відділення Правого сектору після смерті свого лідера оголосило війну Арсену Авакову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
о_о Показати IP 27 Березня 2014 09:02
"ми побачимо кроки назустріч з боку нашої опозиції" Добре що їх не сприймають і не позбулися ролі опозиції, бо вони ЗАВЖДИ опозицією і будуть, бо владою, по своїм якостям і професійності, їм бути не дано!!!:)
йося моргенштерн Показати IP 27 Березня 2014 09:15
після таких почестей кримінальному авторитету, доживемо й до того, що януковича похоронимо з почестями на Майдані!!!
? Показати IP 27 Березня 2014 09:18
Порівняти "Небесну сотню" з кріміналитетом і супроводжувати словами "Герої не вмирають"... Ну це вже занадто!!! Що за люди???!!!
Ровенчанин Показати IP 27 Березня 2014 09:33
Герои не умирают! А бандитские твари - здыхают!
Крымчанин Показати IP 27 Березня 2014 09:38
"Герої не вмирають" - вмирають НЕ героi..
Лучанин Показати IP 27 Березня 2014 09:48
Ви не герої- ви бандити. Наших хлопців з вами рівняти не можемо і не маємо права.Ти Коваль такий же бандит. Ви позор для всієї Західної України ви дієте,як бандити, а не визволителі і поборнки права і порядку. Аваков правий і ми народ його підтримує, тому при такій обстановці вилізли і діють бандити,яких потріюбно зупиняти,бо ви скоро перестріляйте весь український народ.Неадекватні людці.Вам дай волю ви б і атомну бомбу кинули придурки
Москаль Показати IP 27 Березня 2014 10:00
А чего МВД вату катает? Так удачно весь "бомонд" собрался. Подгоняли бы "воронки", да грузили бы эту гопоту штабелями. Эх, такой момент упустили! Бегай теперь, дави их по одному...
Лучанин до Москаль Показати IP 27 Березня 2014 10:19
прав на 10000%%%
невідомий Показати IP 27 Березня 2014 11:16
Може, досить з бандюка ліпити героя! Чи всі бандити стануть героями?
Анонім Показати IP 27 Березня 2014 11:17
очевидно одне,що розмови нашої влади про те,що Рівне було налякане діями Музичка - це брехня.Нова влада діє тими ж методами, що й банда яника, спецоперації проводить у ночі, приносить у студії телеканалу якісь продірявлені шлеми- невідомо з кого зняті, розказує,що Музичко застрілився сам - тому,що смертельна куля в його тілі з його ж зброї, хоча цілком зрозуміло, що соколи могли відібрати пістолет у пораненого Музичка і нанести контрольний вистріл у серце . З затриманими свідками не можуть звязатися ні родичі, ні знайомі, цілком можливо,що їх там пресують . Міліція за місяць тільки від того,що прийшло декілька нових-старих керівників змінитися не могла, та як ми можемо бачити - змінюватися вона і не хоче. Хто організовував цю спецоперацію по затриманню Музичка міг би потурбуватися про відеозйомку,адже відомо про недовірливе ставлення народу до силових структур, щоб у громадскості не було ніяких запитань. А так для звичайних людей ця операція більше схожа на ліквідацію. У мене винило відчуття,що можливо влада нова така ж сама антинародна як і влада стара.Нікого не затримали і не покарали : ні яника, ні захарченка, ні пшонку, ні кернеса, ні допкіна, ні кого з оплоту, не відомо,хто розстрілював людей на майдані. Зате Музичка прибили, за допомогою таких як Музичко вони ж і прийшли до влади, такі дії нашої влади є не що інще як зрада, зраджують своїх революціонерів, отже здатні зрадити і народ.
Александр Показати IP 27 Березня 2014 12:12
Сделать из одного бандита героя, другого вести и дать убежать в Россию - не слишком ли много успехов у господина Авакова? До Гражданской войны уже совсем недалеко, и России не надо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus