USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі школи і садочки ремонтують

27 Липня 2017 20:37
Проведення ремонтних робіт, зокрема у навчальних закладах міста, особисто контролюють представники Луцької міської ради.

Так, 27 липня, виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко проінспектували хід ремонтних робіт у навчальних закладах міста.

Вони побували у Луцькій спеціалізованій школі I-III ступенів №1 Луцької міської ради, КЗ “Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської області” та у дошкільних навчальних закладах №№ 2, 16, 17, 27, повідомляє прес-служба міськради.

В садочку №27 зроблено капітальний ремонт пральні. Тут поновили обладнання, замінили сантехніку, вікна та двері. З міського бюджету на ці потреби було виділено 120 тис грн. Наразі садочок відвідує 341 дитина. Працівники ДНЗ висловили вдячність міській раді за сприяння у виділенні коштів на ремонт.


В ДНЗ №16 зроблено ремонт медичної кімнати, відремонтовано стелі, замінено труби каналізації, також замінюються труби опалення. Наразі тривають роботи з заміни старої дерев’яної підлоги на нову.


Оглянули хід ремонтних робіт і в садочку №17. Частину старих вікон замінено на нові, енергозберігаючі, замінено старі труби. Також тут проводиться косметичний ремонт до нового навчального року.


У ДНЗ №2 зроблено значний обсяг робіт — відремонтовано ігрові контейнери на вулиці, замінено сходи. Також тут замінили старі вікна. Міська рада виділила кошти з бюджету на нове обладнання, зокрема пральні машини. Наразі в садочку частково зроблено та продовжується косметичний ремонт.


В гімназії №4 зроблено ремонт санвузлів, наразі триває ремонт покрівлі, що займає площу близько 700 м2, робиться косметичний ремонт.


В школі №1 відремонтовано дах, і надалі ремонтні роботи продовжаться в приміщенні. В спортивному залі буде замінено стелю, яка постраждала від протікань через аварійний дах.


Резюмуючи сьогоднішній огляд ремонтних робіт Ігор Поліщук зазначив, що вже зроблено великий обсяг робіт у дошкільних та шкільних навчальних закладах за кошти міського бюджету. Проводяться як капітальні ремонти, з заміною вікон, покрівель, ремонтом санвузлів, харчоблоків, так і косметичні ремонти.

Загалом всі навчальні заклади активно готуються до початку нового навчального року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 27 Липня 2017 20:44
в основному ремонти здійснюються за кошти батьків
Крук до скептик Показати IP 28 Липня 2017 01:07
І Вчителів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus