USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У навчальних закладах Луцька відновили ремонтні роботи

29 Березня 2018 19:19
Міська влада продовжує роботу щодо покращення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти. Минулоріч було зроблено великий обсяг робіт. З настанням сприятливих погодних умов та завершення навчального процесу підрядні організації розпочнуть основний обсяг робіт.

Проте, уже тривають роботи у ДНЗ № 4 та 13 у рамках співпраці з НЕФКО. На ці цілі буде спрямовано 195 тисяч євро грантових коштів, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Так, у садочку № 4, що знаходиться на вулиці Кравчука, буде замінено вікна та двері на енергозберігаючі, утеплено фасад та встановлено індивідуальний тепловий пункт.

Крім того, за кошти міського бюджету здійснено підсилення стін басейну.

У ДНЗ № 13 також за кошти НЕФКО проводяться роботи з утеплення фасаду.

За кошти міського бюджету тут встановлять індивідуальний тепловий пункт. Його монтаж практично завершений. Підключення буде зроблено після завершення опалювального сезону.

Монтажні роботи в обох навчальних закладах роблять фахівці підприємства “Луцьксантехмонтаж № 536”.

Оновлюється актовий зал незабаром матимуть у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 15. Нині тут уже зроблено стяжку на підлозі, здійснено вирівнювання стін та триває їх шпаклювання, ремонтується стеля. Уже у найближчі дні буде замінено двері. Усі роботи планується завершити за два місяці. На ці цілі з міського бюджету виділено 1,5 мільйони гривень. Роботи виконують фахівці підприємства “Західторгбуд”.

Варто нагадати, що минулоріч у ЗОШ № 15 було відремонтовано дах, який протікав, та укріплено міжвіконні простінки.

Оглянули хід ремонтних робіт радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

Ігор Поліщук залишився задоволений побаченим. З його слів, уже розпочинаються ремонтні роботи в освітніх закладах. “У рамках співпраці з НЕФКО нам вдасться зробити ряд енергозберігаючих заходів у садочках № 4 та 13. Після їх завершення буде можливість економити орієнтовно 20 % енергоносіїв, але найголовніше — те що для дітей та педагогів буде створено комфортніші умови для навчання та ігор”, - наголосив він.

Також радник міського голови наголосив, що актова зала у ЗОШ № 15 була у жахливому стані й уже тривалий час не використовувалася за цільовим призначенням. Цьогоріч тут триває капітальний його ремонт. “Актова зала буде повністю оновлена. Тут буде нова стеля, нова підлога, нова сцена, встановлять сучасні сидіння”, - додав Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus