USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Представники луцької мерії можуть на халяву повчитися у США

27 Листопада 2008 12:22
У рамках програми «Збереження історичного та соціального середовища міста» луцькі держпрацівники, зокрема з управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, представники соціальних та транспортних служб міста, громадських організацій зможуть безкоштовно відвідати США. Про це йшлося 27 листопада під час засідання Луцького прес-клубу реформ, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
У новому проекті «Збереження історичного та соціального середовища міста» зможуть узяти десять представників із Волині та Рівненщини, - розповіла координатор програми Олена Кисельова. За кордоном українські фахівці здобуватимуть новий досвід у галузі планування структури сучасних міст, соціальних потреб городян, збереженні культурної спадщини.
Участь у проекті зможуть взяти луцькі держпрацівники, зокрема з управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, представники соціальних та транспортних служб міста, представники громадських організацій, органів місцевого самоуправління, фізичні та юридичні особи.
Серед вимог до кандидатів – українське громадянство, досвід роботи не менше двох років, професіоналізм, - сказала пані Кисельова.
Усі витрати, окрім оформлення закордонного паспорту та проїзду по Україні, оплачуватиме уряд США.
Довідково:
Програма «Громадські зв’язки» фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID та впроваджується в Україні організацією «Проджект Гармоні».
Кастинг на участь у проекті «Збереження історичного та соціального розвитку міста» проводитиметься у кілька етапів: від заповнення анкети до – співбесіди у посольстві США. Анкети потрібно заповнити до 18 грудня включно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Злидень Показати IP 27 Листопада 2008 13:18
Звісно "навчатись" будуть тільки "блатні"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus