USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомий бренд припинив співпрацю з Волинською митницею, - ЗМІ

12 Квітня 2016 15:31
Деякі з офіційних представництв відомих брендів закінчили свою зовнішньоекономічну діяльність в зоні діяльності Волинської митниці.

Про це повідомляє сайт 0332.ua.

Зокрема, відома компанія «Тошиба», яка близько півроку оформляла товари у митному відношенні на митному посту «Волинь-центральний», мігрувала до іншої області.

Видання припускає, посилаючись на власні джерела, що основні бюджетоформуючі суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності тікають з Волині. Мовляв, випадок із «Тошибою» - непоодинокий.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, на Волинській митниці триває конфлікт навколо призначення нового керівника - як його ще називають, «гастролера» з Чернігівщини, котрому, до того ж, закидають «бурштинове» минуле. Працівники ДФС обурені змінами у штатному розписі, колектив переконує: хоче спокійно працювати. Тут вимагають звільнення Шавлака та подального прозорого призначення на посаду керівника митниці - людини з Волині
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
бе Показати IP 12 Квітня 2016 15:35
І взагалі "довоюются" .що всі перейдуть на інші області!
до бе до бе Показати IP 12 Квітня 2016 16:15
Взагалі це не боротьба, це хочуть тримати мафіозі митницю в руках все одно- микитюки, терещуки, коцони, матчуки клеодори М, на мою думку треба ломати ці старі схеми, а те що відхотить тошиба так це показуха, кошти по загальному йдуть до бюджету. А тошіба мабудь тоже є одною складовою корупційних схем організованою вищевказаними тов..
Нехай повоюють до бе Показати IP 12 Квітня 2016 16:39
якщо без хабарів митників та контрабандистів бюджет наповнить 2 мільярди доларів (розслідування ТСН про розмір відкатів на цій митниці) то Волинь буде найбагатшою областю, а конрабандисти і митники вже своїм правнукам забезпечили "світле" майбутнє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus