USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Вірменії десятки тисяч людей вийшли на протест з вимогою відставки прем'єра

5 Грудня 2020 23:23
Десятки тисяч вірмен у Єревані вимагають відставки прем’єр-міністрам Нікола Пашиняна. Тамтешня опозиція дала йому час до 8 грудня, щоб піти з посади, в іншому разі погрожують паралізувати життя у країні масовими акціями протесту.

Про це 5 грудня йдеться в сюжеті ТСН.

На суботній мітинг до Єревана люди з’їхались з усієї Вірменії, після акції у центрі столиці влаштували ходу до прем’єрської резиденції. Дорогою палили фаєри та співали гімн.

Масові протести охопили Вірменію на початку листопада після того, як прем’єр Нікол Пашинян підписав мирну угоду з Азербайджаном, за якою Вірменія втратила кілька районів у Нагірному Карабасі. Більшість вірмен ці домовленості вважають ганебною капітуляцією. Пашинян йти з посади не збирається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Грудня 2020 09:57
А так голосили що хочуть миру! А зараз знову хочуть війни!
патріот-бізнесмен Показати IP 6 Грудня 2020 11:01
Вы чё, сдуба рухнули, господа протестующие? Это же выбранный демократическим путём премьер. Его нельзя убрать протестами, за ним Соровское бабло! А у вас есть столько денег сколько у Сороса, а? Вот и не шумите...
Сорососян до патріот-бізнесмен Показати IP 6 Грудня 2020 13:37
У них дипломатів американських понад 2000. І що, помогли арам? А тепер і хранцузи готові помогти. Правда не своїм іноземним легіоном. А морально

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus