USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тимошенко про Гройсмана: «Він – права нирка Порошенка»

17 Червня 2019 20:21
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман є частиною корупційного організму експрезидента Петра Порошенка і намагається маніпулювати свідомістю людей. Про це заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в прямому ефірі телеканалу NEWSONE.

«Це трохи смішно, але, насправді, це як посібник з української політики. Гройсман каже, що партії БПП і Батьківщіна – старі партії, і потрібно оцінити рівень цинізму. Гройсман – права нирка Петра Олексійовича. Був, є і буде стільки, скільки буде існувати в політиці», – зазначила Тимошенко.

На її думку, Гройсман є частиною «організму» Порошенко, який «виростив» його і випустив в життя.

«Він перевзувся просто в повітрі, пролітаючи над Україною, і починає розповідати про старих і нових. Справа в тому, що Гройсман, вирощений Порошенко і його партією, він лише гвинтик величезної корупційної машини, яку за п’ять років змонтував Порошенко», – додала політик.

Тимошенко пояснила, що на прикладі цих заяв ми бачимо, як маніпулюють свідомістю людей.

«У той же час він сказав цікаву річ про те, що всі ці роки Порошенко заважав йому працювати, а тепер йому вже ніхто не заважає. Якщо йому ніхто не заважає, і він перетворився в незалежну від Порошенка особу, то нехай знизить тарифи», – резюмувала вона.

Як повідомлялося раніше, глава уряду Володимир Гройсман назвав політичні партії, які, на його думку, повинні піти з політичного поля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Навуходоносор Показати IP 17 Червня 2019 20:30
Если уж и сравнивать Гройсмана с организмом, как это сделала ЮВТ, то Гройсман, скорее, аппендицит. Удалят и забудут всю его "Стратегию".
Тимошенко Показати IP 17 Червня 2019 21:39
На пенсіЮ!!!
ВВ Показати IP 18 Червня 2019 09:49
В тюрму!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus