USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Претендент на посаду першого заступника Пустовіта готовий до люстрації

7 Березня 2014 15:12
Сергій Кудрявцев, якого представили як кандидата на посаду першого заступника голови Волинської облдержадміністрації, готовий пройти через комітет громадської люстрації.

Про це йшлося під час обговорення кандидатур на посади заступників голови ОДА 7 березня.

Як розповів Сергій Кудрявцев, він має дві вищі освіти та 12 років досвіду роботи у комерційних банках. Так, він очолював філію «Брокбізнесбанку» на Волині. Цікаво, що цей комерційний заклад став одним з пунктів маршруту екскурсії «Бізнес на крові», під час якої червоною фарбою поливали вхідні двері закладів, які належать регіоналам. Сергій Кудрявцев запевнив, що з розумінням поставився до учасників цієї акції, не писав жодних заяв про кримінальне правопорушення у органи прокуратури та міліції. Під час допитів у міліції він, мовляв, говорив, що не бачив жодних порушень.

Про те, як претендент поєднував переконання члена ВО «Свобода» із кріслом керівника у банку, що належав регіоналу, запитав заступник голови Волинської обласної організації партії «УДАР» Ігор Алексєєв. Зі слів Сергія Кудрявцева, про те, що власником банку є регіонал Курченко, стало відомо лише у серпні минулого року, а на рівні керівництва банку питання про політичні погляди не обговорювали. Він розповів, що у комерційному закладі усі знали про його націоналістичні переконання, там працюють прагматичні люди, які займаються не політикою, а бізнесом.

Сергій Кудрявцев повідомив, що готовий достроково подати декларацію про доходи та пройти через люстраційний комітет.

Перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик повідомив, що кандидат на високу посаду разом із ним був на Майдані, блокував військову частину у Луцьку, не замішаний у корупційних схемах та «в роботі буде файний».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Ирен Показати IP 7 Березня 2014 15:20
Та подіньте ви того Романа Карпюка. Там ума нуль,одні пафоси.Ну рветься людина до влади.Ну вже сколотив бабло він же ректор ""України" ну багатий чоловік,чого ще тобі треба? Батьки колишні комунЯки, голова колгоспу був його батько,рильце в пушку. А виж так били себе в груди і казали,що таких не будете ставити до влади.Ну й,що буде нове.А нічого крали і будете красти далі. Ганьба
Лучанка до Ирен Показати IP 7 Березня 2014 21:00
Це могла написати людина,яка взагалі не знає Карпюка!
ввв до Лучанка Показати IP 8 Березня 2014 10:52
Ага. Людина яка "Знає Карпюка" так написати не могла (Бо це ж блат тепер)!
Оля Показати IP 7 Березня 2014 15:21
Який голова ОДА таких і заступників обере. А він кращий на нього глянути і стає не по собі.Неприємний тип дуже
ляля Показати IP 7 Березня 2014 15:25
забудьте це слово люстрація!
Пипець Показати IP 7 Березня 2014 15:33
Я знову прийшов
родичі до Пипець Показати IP 7 Березня 2014 21:36
ні пипець, ти вже тут давно, це ми твої родичі пипеці до тебе жити приїхали. і на певно на довший час.
О+О Показати IP 7 Березня 2014 15:48
Відверто кажучи, читаю усе це і з у мене дежав'ю... Невже немає нормальних, адекватних людей які б могли займати дані посади... Чому знову ставити до влади так самих... Для чого було усе це робити..майдани...щоб знову прийшли не кращі за попередніх... Пустовіт там зовсям не дивиться не візуально, не морально...ніяк...хабі, що фінансово...отут всі готові впрягатися... Шкода, що весь "переворот" робився задля отакого... Дуже шкода...
котя Показати IP 7 Березня 2014 15:53
головне, що пирожик замовив слово. так тому і бути. наші рулять. ото вже заживем. слава україні!!!!!!
Анонім до котя Показати IP 7 Березня 2014 16:09
Ганьба "новій" владі
Всезнайко до котя Показати IP 7 Березня 2014 16:45
А щоб Пирожик сказав те, що треба, йому вистачить 100 грамів горіляки і 2 біляші...
7453 Показати IP 7 Березня 2014 16:41
НАША ПІСНЯ ГАРНА І МИЛА ....
блядь буду Показати IP 7 Березня 2014 17:52
кудрявцев - ніякий. Людина без харизми. Відштовхуюча. Самі сядуть на лаву підсудних і ще й людей посадять. Єдиний достойний в заступники - Роман Карпюк. А Пирожик хоче скрізь впихнути свободівця. Нехай собі в клерки візьме, щоб олівці заточував, як Черненко в Брежнєва.
Лучанка до блядь буду Показати IP 7 Березня 2014 20:57
Підтримую!
Марина до блядь буду Показати IP 8 Березня 2014 02:02
Ну чого Ви так! Просто в Серьожи вираз обличча відповідає його внутрішнім переконанням. Просто тупо хоче бабла! А перелякане - бо боїться що люди його затюкають, бо є за шо. Цікаве інше - де Пустовіт знаходить таких "підлеглих" кандідатів собі в зами? Мабуть їх поєднує темне (або світле) минуле ;)
МІСЦЕВИЙ Показати IP 7 Березня 2014 17:52
СУМНО ДУЖЕ
правда Показати IP 7 Березня 2014 18:06
Павло Данильчук щодо обговорення кандидатур на Майдані правий на 101%! На цей раз ми не пропустимо "бізнесменів" тарасюків. Досить гратися з народом!
Справедливий Показати IP 7 Березня 2014 19:52
коментар було видалено
Лучанка Показати IP 7 Березня 2014 20:57
Карпюк найреальніша кандидатура! Він людина достойна,пряма та справедлива, гарний господар, працює по чесному з людьми і ніколи не зраджує позиції, а це найголовніше!
Семен Показати IP 7 Березня 2014 21:34
Який з тарасюка заступник ода, що він бачив у житті окрім баксів.
777 Показати IP 7 Березня 2014 21:50
Тарасюка Пустовіт пропонує у заступники, напевно Нікітюк шматок землі виділив, та будуть в троьх економіку області піднімати, нову Волинь будувати. Добре мати такого тестя, депутата, голову земельної комісії міської ради. Пустовіт, Вам не соромно пропонувати таких кандидатів. Без знань та інтелекту? Молоді люди положили життя не заради такого розподілу портфелів, Ви з цим соромом спите спокійно?
Справедливий Показати IP 7 Березня 2014 22:53
А я правду сказав знайте нова владо-прокленемо вас до костей якщо ублюдків будете нам пхати-ганьба тарасюкам-позор!
Кнопка Показати IP 7 Березня 2014 22:58
Яке ПТУ закінчив Тарасюк-по чому він спец-і як людині не соромно лізти не в своє сідло-вивчитись треба і в голові хоч трохи мати сірої речовини-на завхоза і то слабо!
тарасюк до Кнопка Показати IP 8 Березня 2014 07:41
9 училище!на соберача металу))
Люстрація Показати IP 8 Березня 2014 01:39
На що сподівається Кудрявцев? Що люди,які з ним працювали в банках "з професійної етики" будуть мовчати і не розкажуть громаді, як він заставляв підлеглих йти на порушення заради виконання планів? Щоб отримати премію. Профессійний очковтиратель! Таких дійсно мало! Чи може думає, що у людей пам"ять коротка? Пустовіт вітаю! Достойний зам! Ви в нього спитайте, він талановитий, і в ОДА придумає схеми щоб заробити на карман.
Окс Показати IP 8 Березня 2014 07:27
А Віра Кудрявцева, яка є начальником в міськраді - це його дружина?
Брокбізнесбанк Показати IP 8 Березня 2014 11:00
Спитайте в Кудрявцева: 1. Чому всі клієнти, що отримували кредити носили йому в кабінет торби з коньяками і він їх брав! Ніколи не відмовлявся! 2. За скількі грошей він зам"яв кримінальну справу проти нього в міськвідділі? 3. Чому він клеїть дурня і розказує, що не знав що Брокбізнесбанк належить донецькій мафії - це його політична недалекоглядність? Чи в нього головне гроші? Просто найманець працює на тих - хто більше заплатить? 4. Чому під його керуванням Волинське відділення Кредобанку стало найгіршим в Україні? 5. Чому в нього немає жодного фото з майдану? Ховав своє красиве тіло за спинами нормальних вояк? 6. По яким "критеріям" Пустовіт вибрав саме його? В луцьку більш нема кандидатів? Де обіцяний вібір народу? 7. Нехай чесно скаже хто насправді його так впевнено пхає на посаду аж першого зама. Може для початку почне з двірника? Чого сразу в зами? 8. За які "досягнення" в керуванні банком він отримав дві догани? 9. Чому найбільш вдалими досягненями в Брокбізнесбанку його підлеглі рахують організоване Кудрявцевим "масове списання меблів і основних засобів" з подальшим дерибаном?
Микола Показати IP 8 Березня 2014 11:28
Якщо Пирожик хвалить Кудрявцева, то вони обидва ... як то кажуть - г..но не тоне. Слава новій владі!
чесна людина Показати IP 9 Березня 2014 17:55
Кудрявцев не поганий варіант тільки йому потрібно підбрати команду яка буде приймати прагматичні рішення, більшого боягуза пошукати треба хабарів брати не буде. Просто пане Сергію відберіть усіх практичних працівників з якими працювали і і поставте на посади в управліннях незалежно від особистих вподобань.
чесна людина Показати IP 9 Березня 2014 18:04
Про Пирожика та чебуреки.так ходить чоловік по барах міста не шифрується по закритих кабінках, з усіма вітається нормальна людина не гнила, як більшість Волинських політиків, які з діда прадіда у владі зокрема комуністичній.краще гляньте на судівський корпус в якому батьки,діти та скоро внуки будуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus