USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Президент у Луцьку пообіцяв захистити бізнес від втручань силовиків

23 Березня 2018 17:52
Створення Національного бюро фінансової безпеки позбавить силовиків можливості здійснювати тиск на представників бізнесу, - стверджує президент Петро Порошенко у рамках візиту до Луцька з нагоди представлення нового голови Волинської ОДА.

Захищати економіку від тиску силовиків пообіцяв Петро Порошенко під час візиту на Волинь 23 березня. Так, повинен бути прийняти закон про Національне бюро фінансової безпеки, завдяки чому всі силовики будуть позбавлені будь-якої можливості втручатися у бізнес.

Також президент відзначив, що у рамках судової реформи повинні бути повністю перезавантажені усі суди: судді пройдуть незалежне оцінювання, критерії доброчесності та повернути українцям право на справедливість.

Нагадаємо, Петро Порошенко у Луцьку навів статистичні дані, що пояснюють, чому рівень життя українців катастрофічно впав протягом останніх років. Водночас він пообіцяв, що вже цього року середня зарплата в країні становитиме 10 тисяч гривень. Відзначив президент і підписання угоди з оператором авіаперевезень Ryanair, завдяки чому українці матимуть змогу за 10-40 євро літати з Києва та Львова в країни ЄС. Своєю чергою, екс-губернатору Володимиру Гунчику президент запропонував «перейти на іншу цікаву роботу». Також Гарант акцентував увагу на впровадженні проекту, що покликаний зробити доступною для селян якісну медицину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Яструб Т.М. Показати IP 23 Березня 2018 18:17
Гунчику скільки років , яка робота ??? Біржа по ньому плаче, якщо по віку підходить ..!.!!
Джек Показати IP 23 Березня 2018 21:22
ПООБІЦЯВ?Так як рік назад пообіцяв розібратись з єврономерами
ник Показати IP 23 Березня 2018 21:34
мы кожен день создаем новые министерства по борьбе с корупцией но крадуть все бильше и бильше..мабуть порошенко пиде в отставку и помнить мы его будем як президента казнокрада.дай мени свое мисце на тыждень и в украини перестануть красты. стрелять не треба. просто за кожну вкрадену гривню рик тюрмы и без усих штрафив конфисковаты все що мав и маеш и все.. и порошенка посадять э тики одне мисце де вин може сховатися. яке вы сами понялы.
лучанка Показати IP 23 Березня 2018 21:44
вже цього року перейменуємо Голодупівку у Ньюголодупівку! Середня зарплата 10 тисяч - а що можна буде купити на ці гроші?! надрукують папірців - і тіштесь.. Задрали вже брехуни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus