USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Президент звільнив голів РДА на Волині

24 Грудня 2014 08:41
Президент України Петро Порошенко звільнив голів Любомльської та Ратнівської районних державних адміністрацій Волинської області. Про це йдеться в розпорядженні на офіційному сайті глави держави.

"Звільнити ТОРБУ Ігоря Олександровича з посади голови Любомльської районної державної адміністрації Волинської області", - йдеться в розпорядженні.

До слова, Ігоря Торбу призначено на посаду голови Любомльської райдержадміністрації від 10 квітня цього року.

Окрім того, глава держави розпорядженням від 23 грудня звільнив Ларису Цепух з посади голови Ратнівської районної державної адміністрації Волинської області.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агенство Волинські Новини, 19 грудня Порошенко звільнив голову Старовижівської районної державної адміністрації, а ще раніше президент позбавив посад 11 голів РДА на Волині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Анонім Показати IP 24 Грудня 2014 08:45
То лі вн заспали. І вчорайшу новость за сьоднішню видали. То лі президент так рано вже на роботі. Що в 8-41 звільняе.
анонім Показати IP 24 Грудня 2014 09:20
Який гарний подарунок перед Новим роком Любомльській РДА зробив Президент!!!!!!!!
Вася Показати IP 24 Грудня 2014 09:34
Вітаю Любомль нарешті ч*ошника забрали від корита.
патріот Показати IP 24 Грудня 2014 09:37
і Ратнівській РДА також
майдан Показати IP 24 Грудня 2014 10:33
вимагав і ми всі підтримували реформу місцевого самоврядування - " ... ліквідація районних та обласних держадміністрацій - натомість мають місцеві ради самі утворувати райвиконкоми та облвиконкоми ..." ПРЕЗИДЕНТ НЕ ДОТРИМУЄТЬСЯ ЗАДЕКЛАРОВАНИХ ВИМОГ МАЙДАНУ ....заждемо ще троху .
123 Показати IP 24 Грудня 2014 10:53
В Ратному вже давно треба було знімати цю почесну продавчиню пиріжків та вареників з бобом і капустою. І призначати вже того малого Харламповича, давати йому заступників і нехай показує на що він згоден.Чоловік ще молодий, не зіпсований-нехай працює.І не заважати хоча б рік!!! А там видно буде.Час все покаже.А то і Лариска сидить на валізах і жде коли дадуть стусана під одне місце-притому нічого суттєвого ж не робить крім самопіару і Андрій вже лікті кусає і можливо вже задумується - А НАВІЩО ВОНО МЕНІ ВСЕ ЦЕ ТРЕБА??!!! А шановний пан Макарук і далі продовжує царювати-при чому одноосібно царювати.Молодець,одним словом ХИТРИЙ СТАРИЙ ЛИС.!!! От такі то справи у нас в Ратному.
111111 до 123 Показати IP 24 Грудня 2014 12:08
завдяки саме пану Макаруку Ратно ще й тримається...А Андрію Харламповичу місце в Царському хуторі
народ до 111111 Показати IP 24 Грудня 2014 15:25
Як може керувати районом комерсант ( торгаш) мабуть потрібно мати хочаб мінімум поняття в освіті . медицині с/господарстів соц. сфері, а з таким кіровніком як Харлампович А. ми будемо жити як і при Трикошеві В.. Не вже в районі немає держслужбовців гідних цієї посади ??????????
настя Показати IP 24 Грудня 2014 11:56
а що кращих поставить? порошенка голова ні за що не болить долар його не цікавить так як і голова національного банку -вже давно пора звільнити. А тут голови тільки звільніяє і все. позорище нічого не міняється люди!!!!!!!!!!!!!!!
Пора Показати IP 24 Грудня 2014 13:20
А цікаво знати кому такий подарунок вигідний чи не колишнім (риг-налам) які хочуть назад до корита?
ратно Показати IP 24 Грудня 2014 15:55
а за які такі заслуги малого харламповича? Якщо вже нема господарника, а одні торгаші то давайте птріотів тіпа Романика.
007 до ратно Показати IP 25 Грудня 2014 00:25
Лариску давно пора, а то про одне бл....во на роботі та ще й не тільки словами а й ділом показує, згі дний за Романтика, а Харлампович менший - "комарівський робітник" , зранку вмазав день день свободен.
читач Показати IP 24 Грудня 2014 19:09
Цепух покрасувалась на майдані і заробила посаду - покерувала і КИШ поки не наробила так як у відділі сім'ї і молоді (тоді при старому Харламповичу дали ж піти без позору). А Макарук працює відповідно дочиннного законодавства - його вибрали на 2-ий термін депутати, він пройшов непростий шлях до теперешньої посади - очолював колгосп один з небагатьох нормально працюючих в районі і тепер і дещо тямить не тільки в с-гос-ві !!!!! на відміну від інших очильників РДА!!! А щодо малого Харламповича - очилив передвиборчу кампанію нинішнього президента і в дамках!
артем Показати IP 24 Грудня 2014 21:19
Торби пришла торба за 9 ть місяців бідолага добре що хоть аж 100метрів зробив дороги від вишніва до горки і то завдякі своім протеже пп світязь страшно сказати Дякую тількі кому??????????
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ до артем Показати IP 25 Грудня 2014 18:30
Чому біля себе ще добровільно-прмусово поладив,зробиа!!!!!!!!!!!!!!!
олег Показати IP 24 Грудня 2014 23:49
А тепер і його черга на передову!!!!!!всі повинні бути однакові патріоти особливо що сиділи в теплих кріслах і керували кого і куда відправити хай покаже як він хотів захищати теріторіальну цілісність украіни але бідолаха не міг бо був на посаді треба було бібікам всі лісові угіддя замутити позорище!!!!!!
олексій до олег Показати IP 26 Грудня 2014 18:51
якщо дійсно торба замішаний у сприянні тим дибілам бібікам мисливських угідь то мусорний ящик його теж чикае тількі у нас вони без колес
Всезнайка Показати IP 25 Грудня 2014 09:35
Нехай дасть Господь розум Президентові, щоб той в свою чергу поставив до влади дійсно господарника району, а не підкаблучника, невігласа Торбу, який тільки й уміє, що принижувати своїх працівників!!!!!
Лаврентій (Любомль) Показати IP 25 Грудня 2014 10:15
Звільнення Торби - це, напевне, перша добра справа зроблена Президентом для мешканців нашого району, а особливо для працівників самої Любомльської райдержадміністрації. Не можу зрозуміти, яким це потрібно володіти "талантом", щоб за 9 місяців перебування на посаді керівника, зуміти налаштувати майже усіх людей проти себе. А ВІН - зумів! МОЛОДЕЦЬ! Залишилось побажати цьому "керовніку" лише одне: так тримати!, не опускай, Ігорьок, руки - подавай документи на перепризначення! Тебе усі прекрасно "розуміють і підтримують". Район і ми - його мешканці без Вас, ваша величносте, пропаде! Надіємось на твій здоровий глузд, а також на відповідний глузд губернатора Волині і Президента України!
Любомль до Лаврентій (Любомль) Показати IP 25 Грудня 2014 15:37
Ходять чутки, що замість Торби І. головою Любомльської РДА призначать Пархомука М. В кого які думки?
Валентина Показати IP 25 Грудня 2014 16:06
Пархомук М. краща із кандитатур для Любомльського району
Любомль до Валентина Показати IP 25 Грудня 2014 16:16
Чим підтвердите? Кажуть що він був у тісних ділових стосунках із колишніми очільниками РДА: Дзядуком, Гаврилюком і т.д. Чекаєм на повернення колишніх "регіоналів"? Як думаєте?
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ до Любомль Показати IP 25 Грудня 2014 18:41
Думки про нього позитивні,на відміну пяних морд(Балаболів)шлап іподібних...А регіоналам минулим вже повернення ,інакше громада не сприйме,а той скупає у урні будь-кого
людмила Показати IP 25 Грудня 2014 18:25
Пархомук ,Півнюк ,Шум,змилуйтеся тількі не Шлапа
Лаврентій (Любомль) Показати IP 25 Грудня 2014 19:33
Наскільки я знаю, Пархомук ніколи не був на побігушках у будь-кого із керівників. Так, дійсно, він завжди намагався підтримувати добрі стосунки з керівниками району. Але навіть він, декого із них, як і кожен із нас, не сприймає, не лише як керівників, але як і людей. І не слід нам знову штучно створювати гріхи для чергового кандидата на голову РДА (якщо він дійсно ним є). Ніколи він не кидався, наприклад: від "БЮТу" до Партії Регіонів, і від останньої до "Свободи". Можливо не має достатнього управлінського досвіду?! Так. Але, поряд з тим, знає досить добре проблеми району в т.ч. проблеми підприємців. Депутат районної ради не одного уже скликання, господарник (а такі люди не язиком, а ділом довершують справу). Моя думка: Пархомуку потрібно дати шанс, і він ним скористається. Якщо, звичайно, підбере собі хорошу команду в особі заступників. Особисто я в цьому не хотів би помилитися.
Всезнайка Показати IP 26 Грудня 2014 08:16
Таких бездієвих, безграмотних керовніків , ще в Любомльському районі не було. Це стосується не тільки голови РДА, а й голови і заступника районної ради. Майданівські голови? Це за таких боролись на майдані? Ставши на такі посади потрібно думати головами, а не чимось іншим. На рахунок Пархомука. Підтримую думку Лаврентія. Людині потрібно дати шанс, але з умовою , що він підбире дійсно достойних заступників-господарників, не таких як Шлапа.
Лаврентій (Любомль) Показати IP 26 Грудня 2014 18:22
Думав наш Торба, що він безсмертний, як кащей. В один дуже лихий для нього день вдарив йому в яйце царевич Порошенко, а воно - і ..... потекло! Взяла нашого героя велика туга: я ж тобі друзяко - Гузяко довірявся, все робив перед парламентськими виборами: можливе і не можливе, адже ти мені обіцяв, що яйце моє буде якщо не золотим, то як мінімум стальним, Згадав Торба і другого, і третього, і енного такого друзяку, серед ,яких було не мало відомих нам людей, в т.ч. редактор газети С.Боярчук і заволав: " О, зявися і постань перед цими козлами, красень-молодець, і завдай їм усім по черзі в пах удару, щоб не лише мокріло в моїх штанах!" Можу лише добавити від себе наступне: враховуючи те, що ми - любомильчани, вважаємо нашого голову РДА (нехай навіть і бувшого) позитивним героєм цієї казки, а задуми таких героїв, як ми знаємо, завжди збуваються.... то нам лишається тільки почекати. Усе буде так, як цього просить наш ГЕРОЙ.
Любомль Показати IP 29 Грудня 2014 14:00
Як думаєте, кого із заступників, при умові що буде головою РДА візьме собі Пархомук М.? Щоправда чутки ходять, що головою РДА можуть призначити і Фурманюка В. Час покаже. І ще, як вважаєте, при перебуванні на посаді того чи іншого кандидата, чи буде порушено питання і притягнено до відповідальності тих осіб, які продавали приміщення колишнього кінотеатру та колишньої ЦРЛ? Адже, коли вірити депутату облради Латковському В. (докладніше читайте в номері газети "Наше життя" до дня місцевого самоврядування), хлопці добре нагріли собі кишені.
Свідок Показати IP 3 Січня 2015 12:20
Фурманюк відмовився від посади голови РДА зразу ж після президентських виборів. Чому? Не мав бажання? Боявся? Чи просто не хотів мати справу з тими хто до влади приводив "цвіт" нашого району в особі Торби, Кравчука, Сушика, Сачучки, Бісюка?! В команді бездар і нероб Фурманюку нічого робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus