USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Президент і уряд через міграційну службу більше не сваритимуться?

12 Вересня 2008 16:32
Кабмін втретє спробує створити міграційну службу у структурі МВС. Про це 12 вересня під час брифінгу для волинських журналістів розповів міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як зазначив Юрій Луценко, Кабмін вже двічі ухвалював рішення про створення міграційної служби у складі МВС, однак, ці рішення Президент ветував.
Проте, вважає міністр внутрішніх справ, така структура Україні потрібна, оскільки такі служби існують в усіх державах Європи від Португалії до Росії.
Тому, за словами Луценка, уряд найближчим часом втретє ухвалить рішення про створення міграційної служби, щоправда, врахувавши пропозиції Президента.
Довідково:
Цього року нелегально кордон України перетнули 10,6 тисяч осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus