USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Президентські вибори в Україні: 6 мільйонерів і два бідняки

8 Квітня 2014 11:45
У президентських перегонах Центральна виборча комісія зареєструвала 23 кандидати. З них шестеро людей офіційні мільйонери, двоє з претендентів на пост глави держави торік не заробили жодної копійки.

У приміщенні Волинського прес-клубу сьогодні, 8-го квітня, зібралися журналісти й громадські активісти, аби обговорити передвиборчу кампанію.

Згідно з деклараціями про доходи претендентів на пост Президента України за 2013-й рік, є шість офіційних міліонерів – самовисуванець і регіонал Сергій Тігіпко (263579662 гривень), самовисуванець Петро Порошенко (51837681 гривень), підтриманий з’їздом Партії регіонів Михайло Добкін (21095921 гривень), самовисуванці Ольга Богомолець (93311440 гривень), Ренат Кузьмін (1312070 гривень) і Вадим Рабінович (1000000 гривень).

Серед представлених кандидатів є два кандидати, які торік не заробили жодної копійки – це лідер партії «Правий сектор» Дмитро Ярош, а також самовисуванець і колишній депутат Київської міської ради Зорян Шкіряк.

Наймолодший кандидат цьогорічних перегонів – 38-річна самовисуванка й колишній міністр соціальної політики Наталія Королевська, найстарший претендент – 61-річний Петро Симоненко, лідер Комуністично партії України, який балотується вже четвертий раз.

Вдруге братимуть участь у президентських перегонах Олег Тягнибок, Юлія Тимошенко, Сергій Тігіпко і Анатолій Гриценко.

У ЦВК надійшло 46 заявок на реєстрацію кандидатів у Президенти України, 23 з яких були задоволені, а ще 23 відхилені. Серед основних причин відмови в реєстрації - невідповідність необхідних та наданих документів, а також не внесення грошової застави в обсязі 2,5 мільйона гривень.

Із них два Василя, три Олега, два Петра.

Зареєтровані кандидати на пост Президента України:

Анатолій Гриценко - лідер партії Громадянська позиція

Андрій Гриненко - самовисуванець, підприємець

Вадим Рабінович - бізнесмен, президент Всеукраїнського єврейського конгресу

Валерій Коновалюк - генеральний директор ТОВ Центр антикризових програм

Василь Куйбіда - лідера Народного Руху України

Василь Цушко - самовисуванець, екс-голова Антимонопольного комітету України

Володимир Саранов - генеральний директор ТОВ Інтерагроекспорт

Дмитро Ярош - лідер Правого сектора

Зорян Шкіряк - самовисуванець, екс-депутат Київської ради

Михайло Добкін - колишній губернатор Харківської області

Микола Маломуж - самовисуванець, екс-голова Служби зовнішньої розвідки України

Наталія Королевська - колишній міністр соціальної політики

Олег Ляшко - лідер Радикальної партії, позафракційний народний депутат

Олег Тягнибок - лідер ВО Свобода

Олег Царьов - самовисуванець, народний депутат від Партії регіонів

Олександр Клименко - керівник Української народної партії

Ольга Богомолець - лікар і активістка Майдану

Петро Порошенко - самовисуванець, народний депутат, позафракційний

Петро Симоненко - лідер Комуністичної партії України

Ренат Кузьмін - колишній перший заступник генерального прокурора України

Сергій Тігіпко - народний депутат від Партії регіонів

Юлія Тимошенко - лідер ВО Батьківщина

Юрій Бойко - екс-віце-прем’єр
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
відаючий Показати IP 8 Квітня 2014 12:26
"Петро Порошенко - самовисуванець, народний депутат, позафракційний"---- кучмарівська продажна ганчірка.... перебував у всіх партіях де можна заробити побільше..... і "хоче ще".....
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 14:49
Не бачу різниці між порохом,ахметовим,коломойським,тігіпком і т.д. по списку всіх багатіїв України, також туди належать наші місцеві єремеєвоподібні, як практично майже усі депутати ВР. Вже давно вони присмокталися до народу як упирі, розказуючи,що вони чесні бізнесмени. Насправді нема ніякого конфлікту між жителями східної і західної України. Існує конфлікт між народом,який втомився від низьких зарплат,неможливості знайти нормальної роботи,постійного не життя, а виживання, і багатіями,які не чесно заробляють мільйони. Проблема в тому,що наші "успішні бізнесмени " уже вкрали стільки грошей, що тримають практично всі українські телеканали, і можуть з легкістю маніпулювати суспільною думкою, придумувати і створювати неіснуючі проблеми, аби відволікти народ. До слова, комуністи ,як усім відомо, є проект кремля і також не виражають інтересів народу. Існує велика ймовірність того,що народ знову обалванять і кращого життя нам в Україні не бачити знову як свох вух.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus