USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ле Пен планує призупинити участь Франції в Шенгені

12 Квітня 2017 09:55
Лідер ультраправої партії Народний фронт, кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен заявила, що планує призупинити участь країни в Шенгенському просторі, якщо переможе на президентських виборах, передає Інтерфакс.

«Протягом перших двох місяців мого мандата я хочу негайно вжити низку конкретних заходів щодо найбільш необхідних питань, щоб відродити демократію і задовольнити нагальні проблеми в економічній сфері, соціальній та в сфері безпеки», - сказала Ле Пен.

Вона підкреслила, що йдеться не тільки про призупинення Шенгенської угоди, а також про відновлення контролю на кордонах Франції та вислання іноземців зі списку ісламських радикалів.

Раніше повідомлялося, що Марін Ле Пен у своїй передвиборчій програмі позначила пріоритетність виведення країни з НАТО та посилення власних збройних сил.

Перший тур президентських виборів у Франції запланований на 23 квітня, другий - на 7 травня. На пост глави держави претендують 11 кандидатів.

Нагадаємо, на початку 2017 року Марін Ле Пен назвала антиросійські санкції «абсолютно безглуздими». В разі своєї перемоги на виборах глави держави Ле Пен пообіцяла визнати Крим частиною Росії, оскільки не вважає анексію Криму Росією незаконною.

Як розповідав раніше експерт із питань міжнародної політики Григорій Перепелиця, кандидат на президентське крісло у Франції Марін Ле Пен навідувалася до Москви, аби зустрітися з російським президентом Володимиром Путіним та отримати фінансування власної передвиборчої кампанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus