USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про Світязь читатимуть у літаках світу. ВІДЕО

28 Серпня 2008 09:46

Народний депутат Микола Томенко зробив подарунок Волинському краю – посприяв, щоб озеро Світязь увійшло до сімки природних чудес України. Нардеп досить зацікавлений у популяризації відпочинку на Шацьких озерах, – повідомляє 28 серпня репортер «Волинських Новин».

 
Взагалі ініціатор акції «Сім природних чудес України» окреслив три основних її цілі. По-перше, це пропагування визначних природних місць України, що дасть змогу популяризувати відпочинок у нас і на міжнародному рівні, оскільки будуть видані брошури різними іноземними мовами та роздаватимуться у літаках по всьому світу. Також це сприятиме вихованню в українців почуття гордості за свій край, а в іноземців – поваги до України.
 
Друге завдання акції – налагодження належної інфраструктури. З однієї сторони, як зазначив Микола Томенко, за це повинна відповідати місцева влада. Однак при виникненні труднощів при фінансуванні певних об’єктів буде вже легше та й доцільніше домогтися субвенцій із державного бюджету. Таким чином і допомагатимуть Шацькому парку.
 
Третя позиція носить природоохоронний характер. Привернення уваги до цих об’єктів припинить процес приватизації. За словами Миколи Томенка, ця проблема є болючою не лише для Шацьких земель, а й для озера Синевір. Тому з цим явищем потрібно боротися.
 
Таким чином до вирішення питання, який об’єкт потрапить до сімки, підходили не лише виходячи з результатів інтернет-голосування, а й комплексно. І одним із головних критеріїв стала можливість захистити природні об’єкти від приватизації або занедбання шляхом їх популяризації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus