USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Про те, як пам’ятки Волині дослідили столичні велотуристи. ВІДЕО

18 Жовтня 2013 15:23
Дощовими вересневими вихідними десяток велосипедистів з Києва подорожували Волинню. Екстремали проїхали 170 кілометрів за 2 дні, - інформує Слово Волині.

«Протягом року у нас, як правило, 5-6 таких дальніх поїздок. Подорожуємо Україною, поки переважно Західною, бо там більше цікавих місць. Потягом добрались до станції у Рожищі, а звідти уже своїм ходом мандрували до Здолбунова», – розповідає велосипедист Віталій Кирик.

У велотурі Волинню кияни відвідали Рожище, Рокині, Луцьк, Олику, Клевань, Пересопницю, Городок, Рівне та Здолбунів.

«Вибрали Волинь, оскільки гарних краєвидів та історичних пам'яток тут теж вдосталь. Звичайно, головними орієнтирами були Луцький замок і Тунель кохання, та крім них знайшли ще з десяток цікавих місць: музей сільського господарства в Рокинях, костел і палац в Олиці, музей в Пересопниці, монастир в Городку. Враження від першого дня дещо зіпсувала погода, але нам не звикати їхати під дощем. Головне – це позитивний настрій та готовність до пригод», – каже пан Віталій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus