USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Проблема дизпалива для держави стратегічна – головний антимонопольник

3 Грудня 2008 16:02
Виконувач обов’язків Голови Антимонопольного комітету України Олександр Мельниченко вважає, що державі варто зайнятися поповненням резервів нафтопродуктів. Про це він розповів під час офіційного візиту на Волинь 3 грудня, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Мельниченка, одним із питань стратегії держави є проблема дизельного палива. Наразі, відповідно до загальносвітових тенденцій, ціна на нього в Україні впала.
Саме в такий час, на думку Олександра Мельниченка, «є всі підстави наповнити державні резерви» дизпального. Як приклад, керівник Антимонопольного комітету наводить Сполучені Штати Америки, де стратегічних запасів нафтопродуктів вистачить на кілька років роботи навіть за відсутності їх надходження.
Як розповів пан Мельниченко, згодом держава зможе певним чином впливати на ринкову ситуацію за наявності запасів нафтопродуктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus