USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проблеми лучан вирішуватимуть через мобільний додаток

20 Серпня 2021 20:40
На виконкомі Луцької міської ради був затверджений новий сервіс, завдяки якому лучани можуть інформувати владу про проблеми в місті, – це мобільний додаток «15-80 Луцьк». Він уже доступний на мобільних пристроях на системі Android.

Про це розповів під час традиційних щотижневих підсумків міський голова Ігор Поліщук.

«У нас є портал «Контактний центр», на який можна зайти, відвідавши сайт Луцької міської ради, і залишити там звернення про ті чи інші проблеми комунального характеру, аварійні ситуації, будь-що, що вас турбує, і отримати відповідь. Можна встановити додаток на платформі Android. Сьогодні він уже доступний у Play Market. Також найближчим часом такий додаток буде доступний на всіх приладах, які випускає компанія Apple, на платформі iOS. Додаток і вся платформа – одні з найкращих в Україні, тому що дають можливість зворотного зв’язку з заявником. Заявник постійно отримує повідомлення про зміни в статусі його звернення, постійно може відслідковувати процес виконання тих чи тих робіт, які були зазначені у зверненні», – сказав Ігор Поліщук.

Керівництво міста та очільники департаментів таким чином матимуть можливість контролювати своїх підлеглих, відслідковувати швидкість виконання звернень громадян, моніторити проблеми, які найчастіше турбують лучан.

«Є можливість після того, як буде створена база даних, оперативно повідомляти в режимі автоматичного додзвону, шляхом СМС чи інших повідомлень мешканців про ремонтні роботи, аварійну ситуацію на мережі фактично по кожній вулиці. Є маса інших можливостей», – акцентував мер.

Керівники департаментів, управлінь міськради, комунальних підприємств поінформовані про необхідність максимально ефективно використовувати ці інструменти, тому що і «Контактний центр», і мобільний застосунок необхідно сприймати як допомогу у вирішенні міських проблем.

«Мешканці можуть самі інформувати, додавати фотографії та відео проблеми, а керівникам залишається тільки оперативно організувати її вирішення», – додав Ігор Поліщук.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus