USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Не читав і не підписував»,- бійці про звернення до Ігоря Поліщука

5 Липня 2017 21:20
Дехто з бійців, які нібито підписалися під зверненням-звинуваченням до депутата Ігоря Поліщука, заявили, що нічого не знають про таку ініціативу. У соціальній мережі вони говорять про те, що є й інші, які підписів своїх не ставили.

Про що йдеться: вчора, 4 липня, в ЗМІ з’явилося звернення волинських атовців до екс-виконувача обов'язків міського голови Луцька Ігоря Поліщука. У зверненні вони вимагають вибачень від екс-посадовця та спростування поширеної ним інформації про воїнів АТО.

Пригадаємо, 26 червня представники окремих громадських організацій, які особливо активно вимагали у влади співпраці щодо вирішення житлового питання, вчергове проігнорували нараду, на якій обговорювали це питання. «Чомусь, на наради вони не приходять. Насправді, ці люди просто піднялись на сходи, сфотографувались зі зверненням і пішли собі геть. Думаю, що люди дадуть оцінку таким акторам і побратими їхні теж оцінять такі дії», - зауважив тоді Ігор Поліщук.

Реакцією на такі слова стала публікація з вимогою про вибачення. Під зверненням стояло кілька десятків підписів. Але, як коментують у мережі, та й зрештою видно на фото цього «звернення», частина підписів писалася однією рукою.

Уже в Facebook дехто з атовців заявив, що не підписувася під даним зверненням. Знайшлися й такі, що сказали, що їх особисті дані та усну згоду таки взяли, утім не повідомили, під яким саме зверненням їх публікуватимуть.

Зокрема, командир відділення 24 окремої механізованої Юрій Надашкевич написав: «Тема цікава, але я цей документ не підписував, хоча є всі мої дані та підпис. Є над чим подумати». «Я вже говорив з 5 людьми, що підписали, і вони не в курсі», - додав він.


Своєю чергою, Володимир Якимчук, розвідник ІІ зенітно-артилерійського батальйону 51-ї окремої механізованої бригади, у телефонному коментарі ІА Волинські Новини повідомив, що особисто під цим зверненням не підписувався і не читав його. Та все ж його згоди підписатися під якимось зверненням запитали, однак не повідомили, під яким.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Клава Показати IP 6 Липня 2017 07:34
Во с*ки підробили підписи...
за Показати IP 6 Липня 2017 08:34
а А яб підписав просто не повідомили факт все одно е
Сан Санич Показати IP 6 Липня 2017 09:31
А яка різниця навіть в підписах, тема змінюється підписували чи ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus