USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Пробютівські» громадські організації на Волині доводили недоцільність виборів

17 Жовтня 2008 09:46
У Луцьку відбулася прес-конференція представників громадських організацій, що у 2007 році підписали угоду про співпрацю із Блоком Юлії Тимошенко, – інформує 17 жовтня репортер «Волинських Новин».
Голова Волинської обласної організації Спілки офіцерів України Артур Василевський зазначив, що його організація – проти дострокових виборів. Як стверджує пан Василевський, Віктор Ющенко і Юрій Єхануров практично не займаються проблемами виділення житла для військовиків. За словами пана Василевського, Єхануров натомість займається тим, що «дерибанить те військове майно, яке ще залишилось».
Голова Луцької міської громадської організації «Захист дітей війни» Наталія Литвинець розповіла, що близько 80 відсотків членства цієї організації – категорично проти дострокових виборів. «Діти війни» наводять свої аргументи щодо недопустимості виборів у цей час. Наприклад, за словами пані Литвинець, при чинному уряді є доплата до пенсії цій пільговій категорії громадян.
Голова фонду ветеранів МВС у Волинській області, Головний отаман Волинського округу МГО «Козацтво Запорозьке» Петро Олешко стверджує, що і серед його підлеглих – «антивиборні» настрої. За словами пана Олешка, козаки не мають фінансової підтримки через бездіяльність Президента. Як розповів головний отаман, указом про розпуск парламенту Віктора Ющенка «підводять під монастир».
Керівник Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк розповів про економічні, юридичні, зовнішньо-політичні причини недопустимості розпуску парламенту. За словами Анатолія Грицюка, «в угоду Януковичу підписаний указ про розпуск». Як зазначив пан Грицюк, існує «чітка домовленість, що Партія регіонів, «Наша Україна» і Блок Литвина створять коаліцію» після виборів, якщо вони відбудуться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вінстон Показати IP 17 Жовтня 2008 09:54
Цей "губатий" нетрадиційної орієнтації вже достав! Хватить людям лапшу на вуха вішати! Шо ти добився з котельнею на Карбишева? Ні [вирізано - цензура]!!! А шаба зробив! Так що закрий свого писка і далі відкормлюй своє сальце, бо скоро воно поменьшає!
Українець Показати IP 17 Жовтня 2008 10:07
Такого козака іже ветерана МВС гнати тра в три шиї з землі Волинської ібо не гінтерес козацький править ім, а желання угодить царіце не украінской да Грицюку, которому он прислуговує за одповєдну мзду.
Віра Показати IP 17 Жовтня 2008 10:59
Цей "генерал війська козацького" в званні прапорщика Совєцької Армії не желаєт угодіть, а лиже[вирізано - цензура] всім під ряд, аби урвати собі "бабла" та відтяпати кусень земельки волинської...
Антинікотин Показати IP 17 Жовтня 2008 12:06
Ваш "кормілєц" Шиба чи "шаба", як ви його називаєте, вже такого "наробив" у місті Луцьку, що смердіти буде ще довго, навіть після того, як його вишвирнуть на смітник і вивезуть в Брище. Жителі 33-го та 40-го районів міста сиділи два з половиною місяці без води і цей[вирізано - цензура] зіграв у цьому не останню скрипку та обіцяв на протязі всього періоду - "вода буде завтра", "вода буде на наступному тижні".
Черчіль Показати IP 17 Жовтня 2008 13:48
Вінстону. За "шабу, який зробив" окремо дякую! Дійсно Шаба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus