USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Продаж алкоголю та тютюну «уріжуть»?

7 Жовтня 2009 11:26

Урядовий комітет з гуманітарних питань схвалив законопроект щодо посилення контролю продажу алкоголю та тютюну. Про це 7 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Таке рішення було ухвалено під час засідання комітету під головуванням віце-прем‘єра Івана Васюника, повідомляє його прес-служба.
«Новим законопроектом розширюється перелік місць, в яких буде заборонено продавати та вживати згадану продукцію», – йдеться у повідомленні.
Зокрема, забороняється споживати алкогольні напої та тютюнові вироби, за винятком спеціально відведених місць, на зупинках громадського транспорту, у підземних переходах та торговельно-розважальних комплексах, на дитячих та спортивних майданчиках, – передає Українська правда
Водночас пропонується обмежити продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів на території парків, місць відпочинку та проведення масових заходів, на пляжах і зупинках громадського транспорту, крім спеціально відведених для цього місць.
«Насправді, це нагальна зміна в цей закон. Ви подивіться, в що перетворилися наші парки, місця громадського відпочинку. Це треба було зробити раніше», – зауважив віце-прем’єр. Цим же законом пропонується накласти обмеження на рекламу пива.
Очікується, що проект буде схвалений урядом, зазначила прес-служба.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus