USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Проект волинського антикризового комітету буде єдиним

24 Листопада 2008 14:18
Заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим під час організаційно-підсумкової наради закликав керівників окремих структурних підрозділів облдержадміністрації сформувати свої пропозиції до складу обласного антикризового комітету. Про це 24 листопада повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Байцима, варто, щоб регіональна тристороння соціально-економічна рада дала свої пропозиції щодо персонального складу антикризового комітету, який має бути утворений незабаром. Василь Байцим вважає, що до складу комітету повинні ввійти представники головного фінансового управління ОДА, головних управлінь економіки, промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації.
Підприємці ж повинні представляти окремі галузі. Заступник волинського губернатора доручив управлінцям ОДА сформувати пропозиції для того, щоб їх «завтра покласти на стіл голові облдержадміністрації. А далі він вирішить, кого включати, кого довключати…».
Як розповів пізніше у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» Василь Байцим, сесія не розглядатиме двох альтернативних проектів – від облради і ОДА.
За словами пана Байцима, виконавча гілка влади області напрацює свій проект щодо складу волинського антикризового комітету. А завтра Микола Романюк має зустрітися з Анатолієм Грицюком для формування спільного проекту рішення по цьому питанню.
За твердженням заступника голови Волинської ОДА, при формуванні антикризових заходів враховуватимуться як пропозиції волинських депутатів, так і уряду та Президента.
Довідково:
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк під час брифінгу 24 листопада презентував проект складу обласного антикризового комітету щодо мінімізації негативного впливу світової фінансової кризи на економіку Волинської області. У ньому не було представлено низку управлінь Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus