USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проекту пішохідної «підземки» в Луцьку досі немає

21 Лютого 2014 13:00
В управління містобудування та архітектури міськради досі не надійшов проект підземного пішохідного переходу.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 21 лютого.

Начальник управління Леонід Герасимюк зазначив, що досі точаться дебати з приводу будівництва підземного пішохідного переходу на проспекті Соборності поблизу Завокзального ринку.

Натомість власники рекламного щита, розташованого одразу за мостом, хочуть збільшити його майже вдвічі.

«Ми написали зауваження, бо побоюємося, щоб цей рекламний щит не став на заваді будівництву підземного переходу, як це сталося з кіоском, який зараз заважає. Але проекту досі немає», - зазначив Леонід Герасимюк.

Нагадаємо, міський голова Микола Романюк пообіцяв, що перший підземний пішохідний перехід в місті мають збудувати у 2015 році.

Під час нинішнього засідання члени виконкому не погодили заміну рекламного щита.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
shain Показати IP 21 Лютого 2014 13:22
в цивілізованих країнах давно відмовилися від надземних і підземних переходів, для цього є пішоходні переходи і ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ та ДАЇ, не корумпована ДОСИТЬ красти та брехати Луцьку не потрібні підземні переходи, Луцьку потрібне чесні «слуги народу»
на Показати IP 21 Лютого 2014 16:17
шо підземні переходи? наведіть порядок в місті!!! раніше мажори,судді,прокурори їздили без правил, тепер щей автомайдан... давайте всі начіпляємо наклейки автомайдан і будемо їздити як нам заманеться... закон і правила мають бути одні для всіх,інакше навіщо робили революцію? щоб поміняти "паханів" на "любих друзів"? Так це теж сами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus