USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Професор з Луцька виграв Кубок України з більярду

4 Березня 2019 21:25
Відкритий Кубок України «Наукова еліта» серед науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти з більярду «Вільна піраміда» відбувся днями у Києві, пише Голос України.

Організувала турнір Федерація спортивного більярду України. В Лізі «Доктор наук vs Професор» переможцем став професор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Геннадій Бондаренко.

Цікаво, що володар Кубка виявився і найстаршим учасником змагань. Більярдом він займається вже понад півстоліття. У Луцьку Геннадій Бондаренко тренується в більярдному клубі «Жорж», що в торговельно-розважальному комплексі «Промінь». Допомагає йому досягати високих результатів і кий, виготовлений відомим майстром з Волині Іваном Ареванюком. Його киї вважаються одними з найкращих в Україні.

Наступний Кубок України «Наукова еліта» відбудеться цієї осені в Луцьку. Відзначимо, що місто над Стиром має хороші традиції в цьому елітному виді спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus