USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинські шахтарі виступили проти своїх «лжепредставників». ЛИСТ

15 Травня 2016 21:03
«Кайло до рук та в шахти!»: волинські шахтарі звернулися з відкритим листом до Міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика та голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Шахтарі та працівники ДП «Волиньвугілля» звинуватили керівника місцевої організації червоних профспілок Юрія Калістратова, керівника місцевої організації Незалежних профспілок Сергія Демченка у недбалості, байдужості та брехні, а міського голову Нововолинська Віктора Сапожнікова у «прикриванні» цих осіб.

Про це повідомив голова осередку НПГУ на шахті «Бужанська» Богдан Макарчук.

Раніше Інформаційне агентство Волинські новини писало про те, що шахтарі звернулися з вимогою усунути від виконання обов’язків гендиректора ДП «Волиньвугілля» Валентина Кисельова.

Нагадаємо, нещодавно голова ГО «Україна+Польща» Анатолій Бідзюра подав адміністративний позов до нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова про визнання протиправною його бездіяльності на посаді міського голови.

«Вони не є нашими представниками, не висловлюють нашу волю, не захищають наших інтересів», - зазначили шахтарі у листі.

Ознайомитися зі зверненням можна нижче:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 15 Травня 2016 22:19
Я в шоці! То вже анархія якась наступає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus