USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Програли битву, але не війну: «Старий Луцьк» поступився «Прометею-2» у першому матчі плей-офф. Фоторепортаж

13 Квітня 2021 08:58
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» зіграв перший матч плей-офф проти кам’янського «Прометея-2». Але протистояння лучан та кам’янців важко назвати матчем, оскільки на майданчику була справжнісінька битва за кожен м’яч, підбирання та набраний заліковий бал, яку господарі, на жаль, програли – 62:67. Тепер лучанам потрібно перемагати двічі поспіль, щоб проходити до наступної стадії змагань.

Перший матч 1/8 фіналу серії плей-офф Вищої ліги чемпіонату України відбувся в ОДЮСШ.

На старті матчу гості закинули зусиллями Клімова і загалом здійснили ривок 6:1. Проте Едуард Федчук двома влучними трьохочковими вивів «Старий Луцьк» вперед. Загалом у першій чверті на майданчику точилася рівна боротьба, про що свідчить рахунок – 21:20.
Друга десятихвилинка фактично продублювала першу чверть, щоправда цього разу на п’ять очок завдяки ендвану Коцька відірвалися лучани. Але до великої перерви гості знову зуміли наблизитися до «Старого Луцька» на відстань одного очка. Відзначимо класний обмін «трьохами» наприкінці чверті: за чотири секунди до кінця влучив Безима, а Унгурян закинув разом з сиреною – 39:38.
По перерві на майданчику знову була рівна гра. Відзначимо, що у лучан зовсім не виходило влучати здалеку на відміну від баскетболістів «Прометея-2», в яких полетіло наприкінці чверті. Завдяки цьому перед фінальною десятихвилинкою вони мали +8 – 50:58.
Старт четвертої чверті був не надто позитивним для лучан, адже по четвертому фолу заробили Швагринський та Федчук, тож кожне наступне порушення могло бути для них останнім. А далі на майданчику була справжнісінька війна, щоправда п’ять з половиною хвилин вона тривала без пострілів – два очки на дві команди за цей час зумів закинути Дейна. Але вже невдовзі ендван від Унгуряна та «трьоха» Федчука дозволили лучанам наблизитися до гостей на відстань двох очок. Кам’янці одразу ж взяли тайм-аут, після якого Юрченко рахунок зрівняв – 60:60. Однак далі все пішло не за планом «Старого Луцька» – за 24,9 секунди до кінця господарі програвали чотири очки. Проте за 15,7 секунди до фінальної сирени лучани скоротили відставання до -2, і Юрченко тут же сфолив. Гості не реалізували жоден зі штрафних і здавалося б, що це шанс для лучан, але ні – вони не влучили свої кидки, а молоді гравці дублю «Прометея» наступні кидки з лінії реалізували, перемігши з рахунком 62:67. Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, закинувши 13 очок.
«Старий Луцьк» програв битву, але не війну. В неділю лучани поїдуть в гості в Кам’янське, де матимуть шанс взяти реванш в другому матчі 1/8. Відзначимо, що на цій стадії команди грають до двох перемог.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зі сторони Показати IP 13 Квітня 2021 10:17
На мою думку потрібно міняти тренерський штаб-повністю!!!! Не зрозумілі заміни , гравці які дають результат сидять на лавці,Унгурян взагалі без захисту..позор!
Дядько Андрій Показати IP 14 Квітня 2021 07:39
Шок!!! Стільки не влучних кидків,дивне рішення грати в 5 людей,коли в тебе ще є гравці на заміну,не розумію я рішення тренера.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus