USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинська прокуратура в незаконних діях маневицьких прокурорів не побачила порушень

8 Травня 2018 10:49
Прокуратура Волинської області не виявила порушень у діях працівників Маневицької місцевої прокуратури, які, не дочекавшись ухвали суду, провели незаконний обшук і вилучення документів у приміщенні Прилісненської сільської ради.

Так, працівники Маневицької місцевої прокуратури разом із правоохоронцями 29 березня здійснили обшук і вилучення документів у Прилісненській сільській раді, не дочекавшись рішення Луцького міськрайонного суду. Незаконно вилучені документи, своєю чергою, повернули 2 квітня – після того, як суд ухвалою від 30 березня відмовив у задоволенні клопотання прокуратури про надання дозволу на проведення обшуку.

Попередньо, 28 березня, прокуратура безпідставно вимагала в сільради терміново надати копії документів, не маючи на це законних підстав. Окрім того, Маневицька прокуратура подала позов на громаду. Усе це – через рішення Прилісненської ОТГ співпрацювати з КП «Волиньприродресурс».

Прилісненська сільська рада, зі свого боку, направила до прокуратури та СБУ звернення щодо протиправних дій працівників маневицької прокуратури із проханням про можливість подальшого їх відсторонення від займаних посад.

Однак Прокуратура Волинської області, оскільки не виявила в діях маневицьких прокурорів жодних порушень, зазначила у відповідь на звернення, що підстав для початку досудового розслідування щодо правомірності дій працівників Маневицької місцевої прокуратури, як і для їх відсторонення від займаних посад «не вбачається».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123454321 Показати IP 8 Травня 2018 14:07
Що це за Єфремов, який навіть назву своєї посади не може правильно написати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus